Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Drożdżówka

Czy któraś z dziewczynek brała GYNAXIN w globulkach????

Polecane posty

Gość Drożdżówka

Pomogło wam? Bo to ponoć zupełna nowość na rynku,wzielam wczoraj przed snem i modle sie o efekt...:(

Gość Drożdżówka
Pliiiiiiiiiiiis może jednak ktoś brał???????

Gość drożdzówka
wciąż mam nadzieje......:P

Gość ja brałam
pomogło, ale lepsze są orungal

Gość brałam ostatnio
gynaxin 2 sztuki w odstępie trzech dni nie wiem czy mi pomogło przez kilka dni było lepiej ale od wczoraj zniow czuje pieczenie warg sromowych i nie wiem...

Gość Drożdżówka
Ja juz mam serdecznie dosc, mecze sie od piatku...czuje sie juz okropnie wymeczona w tych okolicach :( moze dlatego,ze to juz 3 rpodzaj globulek :(

Gość monikaaaaaaa
O Boze,trzeci roszaj globulek. Dlaczego? Czy lekarz zrobil posiew i czystosc ? Czy leczy w ciemno?

Gość brałam i bardzo sobie chwale

Gość orungal
spróbuj jest drogi , ale jak poprzedniczka pisała dobry , ja również przez cały czas miałam grzybice, i nic mi nie pomagało. a teraz już ze 2 lata nic nie ma . Profilaktycznie lekarz pszypisał mi dopochwoe globulki kwasu mlekowego

Gość do orungal
czy te globluki dostane bez recepty? i ile kosztuja Gynoxin czasem udaje mi sie kupic bez recepty

Gość orungal
niestety nie, ja jak dopiero zmieniałm lekarza i powiedziałam że tak długo się leczę i mi nic nie pomaga to mi to przypisał

Gość orungal
chyba że ma się jakąś znajomą w aptece, to sa tylko 2 globulki

Gość do orungal
dziekuje🌻 a jaka cena?

Gość Drożdżówka
Ten 3 rodzaj globulek, to ja sama sobie aplikuje (wiem,jestem genialna).Wzięłam wczoraj gynoxin, kosztuje ok 17zł jedna tabletka. Narazie daje sobie spokoj i odczekam te przepisowe 3 dni,moze jakos sie uspokoi.A czy ten Orungal jest na recepte? A może to antybiotyk?

Gość orungal
wiesz co nie pamiętam dokładnie bo to było jakis czas ale z tego co pamiętam to dużo za nie dałam. Ale mam pytanko, bo jeżeli z kimś współżyjesz to powinniście obydwoje się leczyć

Gość Drożdżówka
Ja właśnie nie współzyje od piątku, a moj chłopak jest zdrowy, więc nie chce go zarazic :)

Gość Drożdżówka
O cholera, a moze to On zarazil mnie a u niego bezobjawowo przebiega?:|:| nic juz nie wiem...

Gość orungal
ja też tak miałam że mój mąż nie miał żadnych objawów, a ja cały czas coś łapałam, to wtedy jak zmieniłam lekarza to on mi wytłumaczaył że facet nie bedzie miał żadnych objawów, yylko będzie ciebie zarażał. a ty nigdy się nie wyleczysz

Gość orungal
ja i mój mąż oboje jedliśmy orungal i od tamtej pory nie mamy żadnych problemnów

Gość Drożdżówka
Naprawde????????????????Jestem w szoku!!!!Myslalam,ze to niemozliwe,zeby u faceta bezobjawowo przebiegalo.dzieki za informacje:)pozdrawiam cieplutko:)

Gość monikaaaaaa
Drozdzowka nie lecz sie na wlasna reke,idz do laboratorium i zrob badania -czystosc i posiew.Z wynikami do lekarza i dopiero sie lecz.Jezeli bedziesz sie leczyla na wlasna reke to niedlugo bedziesz pisala na topiku -GRZYBICA POCHWY-leczac przewlekla grzybice.Nie zycze ci tego bo to jest koszmar.Co do faceta to moze cie zarazac ,mimo,ze nie ma objawow.Leczenie partnera tez jest konieczne.POZDRAWIAM.

Gość orungal
pewnie że mogą być objawy, może nawet pękać naskórek, ale z reguły bez objawów, mi lekarz powiedział że jak mąż nie będzie się leczył to żebym więcej do niego nie przychodziła bo to nie będzie miało sensu. powodzenia

Gość orungal
zgadzam się z moniką sama się nie lecz idz do lekarza, a jeżeli jest jakiś beznadziejny to idz do innego

Gość monikaaaaaa
Warszawa,super laboratorium; http://www.bakter.pl/ Warto ,jak cos sie dzieje,isc zrobic wymaz a potem dopiero z wynikiem do lekarza.Dziewczyny w ten sposob nie leczone jestescie w ciemno.

Gość monikaaaaaa
Na podstawie wyniku,lekarz da leczenie dla Ciebie i partnera i sukces murowany.Nie lecz sie sama bo tak sobie wyjalowisz sluzowke,ze choroby beda jedna po drugiej.A to juz koszmar.....

Gość Drożdżówka
O Boże, no to mnie przestraszyłyście!!!Napewno macie racje.Musze iść do lekarza,tylko jak tak nie cierpie chodzic do ginekologa,buuuu:(no ale nic to,trzeba dbac o siebie i juz.Dziekuje Wam za porady.Niestety jestem z Wrocławia i nie moge skorzystac z tego labulatorium.Dzieki wielkie jeszcze raz.

Gość Drożdżówka
Włąściwie to nie współżyłam juz od 2 tygodni conajmniej, wiec to chyba nie on mnie zarazil.Zrobiło mi się tak jakies dwa dni odkad skanczyl mi sie okres.Moze to jakies zachwianie flory bakteryjnej.

Gość monikaaaaaa
Dopoki nie zrobisz badan i nie dowiesz sie co jest przyczyna,nikt nic nie wymysli.Poczytaj troszke forum-Grzybica pochwy-wiele sie dowiesz.Mogl cie zarazic partner,gdyz grzybica tez potrzebuje czasu aby na dobre sie rozwinac i tylko czeka na oslabienie organizmu aby sie na dobre rozwinac. Jezeli nie chcesz miec nawrotow ,to zrob badania i leczcie sie razem.Konieczne jest leczenie dopochwowe i doustne dla ciebie a dla partnera -doustne. Koniecznie zadaj od lekarza badan.