Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Cameron22

chyba ZLE ZAŻYWAŁAM TABLETKI HELP

Polecane posty

dziewczyny rozpoczęlam 2 opakowanie. podczas 1 szego nie kochalam sie BO WOLAŁAM POCZEKAĆ BO TO BYŁY PIERWSZE TABLETKI W ŻYCIU no ale jestem troche załaman : -z 4 /5 razy wzięłam tabletke z opóżnieniem 2 godzin zamiast o 2 to np.21.30 ,22.00 - pare razy NIE POPIJALAM tabletki tylko po prostu Łykałam- nie mialam możliwości popić ,kilka razy tak było .Czy bez popicia ona sie wchłania?CZY WY POPIJACIE TABLETKI ? - Teraz juz kocham sie z facetem ale Mam schizy ważw 70 kg i mam 179 cm wzrostu ....A BIORE NOVYNETTE - czy one działają (bo mają malo hormonów a ja jestem \"DUŻA\").CZytalam że na duuuże osoby tabletki nie działają - aha CZY GORACZKA lub PRZEZIEBIENIE ?oslabia tabletki ,bylałam przeziębiona z gorączka ale BRAŁAM tabsy i wtedy sie kochałam jak myślicie MAM SIĘ CZYM MARTWIĆ ?Czy ufać Novynette ?

Gość ja mam 170 i ważę 72
i ni epanikuję w słowie duże chodzi o otyłość, to czy popijasz nie ma znaczenia jak również 2 godz. opóźnienie

koleżanko a jesteś pewna że to chodzi o taką KONKRETNĄ OTYŁOŚĆ ? a ty też bierzesz takie z malą dawka hormonów ? a orientujesz sie moze czy te moje Novynette są naprawde takie slabe , a jak jest z tą gorączka ?

Gość ja mam 170 i ważę 72
tak to że jest się wysokim o niczym nie świadczy jakbyś warzyła 90 kg to mogłabyś się martwić ale tak to nie. a co do gorączki to nie ma wpływu na tabsy, polopiryna też nie.

wiec radzilabyś mi ufać tym pigułkom Novynette? ja jestem jakaś chyba nienormalna ,nie moge sie uczyć ,pracować TYLKO SOBIE KĘCE FILMY ŻE one nie działają - aty bierzesz co do minuty regularnie?a w ogóle nie boisz sie ze zawiodą ,ufasza tabletkom?

wiec radzilabyś mi ufać tym pigułkom Novynette? ja jestem jakaś chyba nienormalna ,nie moge sie uczyć ,pracować TYLKO SOBIE KĘCE FILMY ŻE one nie działają - aty bierzesz co do minuty regularnie?a w ogóle nie boisz sie ze zawiodą ,ufasza tabletkom?

Gość jakbym im nie ufała
to bym ich nie brała. jeśli chodzi o punktualność to nie czasem biorę je 1 godz wcześniejraz 1 godz. później