Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja powiem Ci

Jajniki policystyczne....

Polecane posty

Gość ja powiem Ci

Wczoraj dostałam taką wiadomość.... Czy jest ktoś z takim problemem?

Gość ggggggggg

Gość ja powiem Ci
spierdalaj wrrrr

Gość murmi
Mam prawie 19 lat i zatanawiam sie, czy nie mam tych policystycznych jajników... problemy z cerą mam od kiedy pamiętam, w sumie chyba od kiedy zaczełam mieć miesiączke, ale nasiliły sie w liceum. Chodziłam do dermatologów, ale faszerowali mnie antybiotykami, a ja miałam problemy z watrobą i nic z tego, zresztaefektów leczenie w ogóle nie dawało:| Poszłam do ginekologa, ale nie na badanie, tylko na rozmowe;) w sumie pani doktor nic mi nie powiedziała... stwierdziłą tylko, ze tradzik z wiekiem przejdzie, ale ja jestem coraz starsza a zmian nie widze:| Z objawów o których czytałam mam: - problemy z cerą, nie tylko na twarzy ale też szyji, dekolcie i plecach. -Bardzo przetłuszczają mi sie włosy, miałam nawet taki czas, zę jak je umyłam, to jak wyschły, to już były... przetłuszczone:| ale jakos samo przeszło po jakiś 2 tygodniach. -owłosienie które doprowadza mnie do pasji... właściwie jestem cała we włoskach, szczególnie brzuszek mnie denerwuje:| na szczeście twarz, szyje i dekolt mam praktycznie gołą:D A inne objawy, które mnie niepokoją to: -bardzo bolesne i dosc obfite miesiączki:/ przez pierwsze 2 dni w ogóle nie moge funkcjonować, tylko na tabletkach przeciwbólowych i najchętnie cały dzeń zwinięta w kłębek w łóżku i ze złosci inni nie mogąze mnawytrzymać, bo kłóce sie z byle powodu -czasem... potrafie popłakać sie ogladajac wzruszającą reklame;P to już takie psychiczne, jak baba w ciąży:| -regularość miesiaczek... raz 26 raz 31, p. ginekolog powiedziała mi, zę to przez stres, w sumie mieszcze sie w granicach, ale moja mama zawsze mi mówiła, ze ona to dostaje z zegarkiem w ręku, dlatego mnie to martwi:| CZY KTOSMIAŁ PODOBNE OBJAWY?? -

Gość Paulina.
Proponuje udać sie do dobrego ginekologa, zrobic badanie usg , badania hormonalne i wszystko bedziecie wiedziały. Klikinjcie na powyższy link i zjarzyjcie i na forum: Płodnośc, antykoncepcja itd na kafe - kopalnia wiedzy.