Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bezzębna_łachudra

Farbujecie wlosy podczas okresu?

Polecane posty

kiedyś nie farbowałam, bo bałam się, że farba nie złapie jak potrzeba, ale teraz nie zwracam na to uwagi i jest oki.:)tzn, w czasie okresu farba ładnie pokrywa - także siwiznę ;)

Gość Daria81
farbowałam włosy podczas okresu i nie zauważyłam żadnej róznicy! Nie wiem skąd wziął się ten przesąd

z farbą j.w. natomiast tydzień po porodzie trwała mi niestety nie wyszła, fryzjerka nie mogła się nadziwić dlaczego :)

Gość Amelia124
zauwazylam,ze w 5 dzien okresu jak farbuje wlosy farba najladniej chwyta...,gdy kiedys farbowalam przed okresem nic mi nie pokryla :p

ja tez farbowałam włosy bodajże w 5 dzień @ i kolor wyszeł super i długo się trzyma :)

Gość aga b.
Kiedys zapomniałam, ze mam okres i zafarbowałam... nawet koledzy (!) na uczelni pytali się czemu mam pasy na włsoach... a Mama zabroniła mi w pracy ja odwiedzać, bo tak koszmarnie wygladałam...

Gość jumi
Czy to oznacza,że w czasie miesiączki włosy nie pofarbują się dobrze?bo jak czytam to myślę,że jeszcze coś się z tym wiąże...Proszę mi wytłumaczyć. Nigdy o tym nie słyszałam,farbuję kiedy chcę i mam czas i wszystko jest dobrze.

Gość ja tam dwa
razy farbowałam poczas miesiączki i co... nic niepokojącego na głowie nie wyszło :-D. Wszystko w porządku. Nawet kolor jednolity i intensywny jak zawsze.

Gość gość
Też nie wiem skąd ten przesąd, ja tam farbuję podczas okresu. Bardzo ładnie się pokrywają kolorem. Natomiast , tu się odniosę do wpisu kami222, że tydzień po porodzie, trwała nie wyszła. No cóż, po porodzie prawdopodobnie Twój organizm był tak rozregulowany, nie doszedł jeszcze do równowagi hormonalnej po ciąży. Wiesz, ciąża - inne hormony, poród - inne, po porodzie ( i w czasie karmienia)- też inne, więc Twój organizm trochę nie nadąża za tym wszystkim. Troszkę się pospieszyłaś, ale to nic...