Gość zuzia lalka nieduza Napisano Marzec 15, 2006 To nie są tabletki antykoncepcyjne. Działanie antykoncepcyjne to skutek uboczny tych tabletek. Tak słyszałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadiyah20 0 Napisano Marzec 15, 2006 HEHE JA PYTAM TYLKO NAPRAWDE DOINFORMOWANE KOBIETY !! :) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzia lalka nieduza Napisano Marzec 15, 2006 Wiesz... ja to słyszałam od doinformowanej kobiety:) A nie prościej bedzie Ci wpisac w google nazwe tabletek i wyskoczą Ci rozne informacje na temat tych pigułek? W opisie zobaczysz czy pisze ze to tabletki typowo antykoncepcyjne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadiyah20 0 Napisano Marzec 15, 2006 HM TYLKO ŻE JA ZADAŁAM TO PYTANIE NIE TOBIE TYLKO KILKUSET KIBIETOM KTÓRE TU MAJĄ SWOJE TOPIKI A GDZIE TY MASZ SWÓJ I JAK SIE ZWIE ?? NIE ZADAWAŁAM TYLKO TOBIE TEGO PYTANIA I GDYBYŚ BYŁA TAK MIŁA UDOSTĘPNIJ TEN TOPIK KOMU INNEMU JA DZIĘKUJĘ ZA TWOJĄ ODPOWIEDŹ TZN JA NIE OTRZYMAŁAM OD CIEBIE ODPOWIEDZI NA MOJE PYTANIE ALE DZIĘKUJĘ :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gawit_27 0 Napisano Marzec 15, 2006 Swego czasu brałam diane, ale w celach leczenia trądziku (lekarz mi zalecił). Ten sam lekarz powiedził mi, że skutkiem ubocznym diany jest działanie antykoncepcyjne. Jednak znam wiele kobiet, które biorą diane w celach anty i jedna z nich w trakcie zazywania diany zaszła w ciążę :) więc moim zdaniem diane nie są środkami antykoncepcyjnymi z prawdziwego zdarzenia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzia lalka nieduza Napisano Marzec 15, 2006 Oj wybacz jasnie pani ze smiałam zajrzec na ten topik i wypowiedzieć sie. I wybacz to ze smiałam w dobrej wierze dardzić zebys poszukała w google. Nawiasem mówiąc naiwna jestes ze slepo wierzeysz w to co piszą forumowiczki. czesto głos zabierają niedoinformowane dziewczyny. Jakaś napisze ci cos i juz wierzysz w to. Ja gdybym nie dopisała "tak słyszałam" juz bys uwierzyła:) A swoją drogą słyszałam to od DOINFORMOWANEJ kolezanki ktora słyszała to od lekarza no i...... przeczytałam to tez tu na forum:) Ale ok... opuszczam twoj topik skoro sobie tego zyczysz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blu berry 0 Napisano Marzec 15, 2006 Dziewczyny maja racje. Diane to nie sa stricte tabletki antykoncepcyjne. To lek na rozne dolegliwosci, ktorego skutkiem ubocznym jest efekt antykoncepcyjny. To wszystko jest w ulotce napisane. A ten temat juz byl wiele razy.. :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadiyah20 0 Napisano Marzec 15, 2006 a może ty po prostu masz lepszą wyszukiwarke google bo ja mam standard :\\ a szkoda poślij mi link na którym to tak doskonale piszą o diane na Twoich googlach ....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzia lalka nieduza Napisano Marzec 15, 2006 Sory, ale jestes zbyt cyniczna wobec mnie zebym Ci wyszukiwała w googlach informacje. Napisałam swoj komentarz a Ty z pobłazaniem do mnie odniosłas sie. Okazuje sie ze jednak miałam racje bo nie tylko ja tak napisałam Jedno co moge Ci powiedziec... Diane to do dupy tabletki, starej generacji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaaaaaaa Napisano Marzec 15, 2006 nadiyah20 faktycznie jesteś niemiła dla zuzi. dziewczyna stara się Ci pomóc, a Ty się złościsz na nią. Nieładnie. A poza tym to zuzia napisała Ci prawdę. Co do działania diane to poczytaj tutaj : http://www.rozanski.henryk.gower.pl/acnesteroidea.htm gdzies tak w połowie tej strony zaczyna się o trądziku i dopiero tam wspominają diane. wcześniej są metody antykoncepcji i o diane nie ma mowy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
yjar 0 Napisano Marzec 15, 2006 dziewczyny maja razcje a ty nadiyah tyle razy marudzilaś że cie dyskryminuja na innym topiku a teraz sama zachowujes sie tak samo wobec osoby ktora napisała prawdę:o jezeli diane w ogole sa srodkiem antykoncepcyjnym to z pewnością nie z prawdziwego zdarzenia. żeby efekt antykoncepcyjny pojawil sie trzeba ich uzywac kilka miesiecy. co nie kniecznie jest pewne. znam wiele osob uzywajacym diane w swoim czasie i nigdy nie slyszalam zeby lekarz zapisał je jako srodek stricte antykoncepcyjny... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadiyah20 0 Napisano Marzec 15, 2006 YY nie no nie o to mi chodziło teraz usłyszałam odpowiedzi jak już oczywiście zostałam zrównana z ziemią ...... Do zuzia lalka nieduza zraziłaś mnie swoją pierwszą wypowiedzią na mój temat :( tak po prostu oczekiwałam odpowiedzi szczerych jakich dostałam ale po tym jak wymieniłyśmy poglądy o sobie tzn ja przesadziłam przepraszam to przez tabletki chyba stałam się jakaś taka nieznośna i tyle :( :( :( :( :( :( :( przykro mi że tak wyszło ale ja tyyyyyyyyyyyyle razy już wpisywałam w googlach i zawsze to samo że ok jest anty ale ... zawsze jakieś ALE i to od tego ale się wszytsko wzięło :( :( pozdrawiam zuzia lalka nieduza p.s to wszystko mnie przerasta jedne kobiety piszą że stosują i to nawet po kilka lat jako środek antykoncepcyjny a inne że mam zmienić tabletki i lekarza ale gdzie leży prawda ?? Przecież Diane mają najwiękzą dawkę hormonów i to od nich zależy czy będzie owulacja w danym miesiącu czy nie :( a przecież Diane ma ich dddduuuuuuużżżżoooo mowa o hormonach :( Ja już się w tym wszytskim gubię i tyle :( napiszcie coś nie zostawiajcie mnie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jejqqq Napisano Marzec 15, 2006 bylas juz na naszym topicu ,zrobilas zamieszanie,teraz masz swoj i dalej robisz zamieszanie!!!dziewczyny daja ci rady ,ktore widocznie nie odpowiadaja ci bo poprostu chcesz w to wierzyc ze te tabletki sa cudna!!otusz NIE!!! diane sa do DUPY!!!i przepraszam za stwierdzenia ale chyba inaczej nie umiesz zrozumiec!!!dziewczyny ci tu radza ,mowia co mysla bo sie pytasz a jak powiedza juz to ci to nie pasuje ??to czego ty chcesz??????????????? proponuje najpierw sie zastanowic nad soba i czy aby napewno tak wydawaloby sie niedojrzala kobieta moze zajmowac sie antykoncepcja!!!!moze troche za dosadnie ale juz mi brak cierpliwosci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nożesz kur*a Napisano Marzec 15, 2006 mam diane, biorę od pół roku- jako anty sa skuteczne, bo inaczej by ich lekarze nie przepisywali... od 2 tyg czuję sie fatalnie i przytyłam ze 4 kg, sadze ze to przez to.. zamieniam czym prędzej przy kolejnej wizycie, a Ty dziecko - bo chyba nim jesteś - może z lekarzem o tym pogadaj a nie pytasz o to samo jak pojebana.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
alljah 0 Napisano Marzec 15, 2006 to lek antyandrogenny o ubocznym działaniu ANTYKONCEPCYJNYM nie należy go długo stosować,poza tym jest już przestarzały Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadiyah20 0 Napisano Marzec 15, 2006 nożesz qrwa czy wyście z kosmosu spadły ?? same się gubicie w tym co wiecie !! jedna napisze Diane do dupy druga napisze \" a ja ją biorę od pól roku i jako anty \" Nie no mnie to śmieszy szczerze powiedziawszy ja byłam u kilkunastu ginekologów miałam kiedyś problemy a tak poza tym każdy mi mówił że tabletki zwane Diane mają największą dawkę hormonów i to one właśnie regulują cykl i one mają siłe by owe jajeczkowanie było czy też NIE !! A zatem Diane mają wystarczająco duuużo hormonów a nie jak Cilest po którym urodziła się moja bratanica :\\ ee :| Ja zadawałam tyle pytań bo chciałam dowiedzieć się ile wy drogie panie macie informacji i tyle a tu ?? czego się dowiaduję ?? ja zwiedziłam już tylu ginekologów że łoooo i mam już wiedzę chcąc się utwierdzić w mojej wiedzy źle wybrałam !! :( Nie posiądę takiej wiedzy jak WY !! nie zawitam już tu ten topik żałuję że o cokolwiek pytałam !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadiyah20 0 Napisano Marzec 15, 2006 nożesz qrwa czy wyście z kosmosu spadły ?? same się gubicie w tym co wiecie !! jedna napisze Diane do dupy druga napisze \" a ja ją biorę od pól roku i jako anty \" Nie no mnie to śmieszy szczerze powiedziawszy ja byłam u kilkunastu ginekologów miałam kiedyś problemy a tak poza tym każdy mi mówił że tabletki zwane Diane mają największą dawkę hormonów i to one właśnie regulują cykl i one mają siłe by owe jajeczkowanie było czy też NIE !! A zatem Diane mają wystarczająco duuużo hormonów a nie jak Cilest po którym urodziła się moja bratanica :\\ ee :| Ja zadawałam tyle pytań bo chciałam dowiedzieć się ile wy drogie panie macie informacji i tyle a tu ?? czego się dowiaduję ?? ja zwiedziłam już tylu ginekologów że łoooo i mam już wiedzę chcąc się utwierdzić w mojej wiedzy źle wybrałam !! :( Nie posiądę takiej wiedzy jak WY !! nie zawitam już tu ten topik żałuję że o cokolwiek pytałam !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość omg... Napisano Marzec 15, 2006 widze ze diane już Ci przeżarło mózg bo zachowujesz się jak obłąkana!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadiyah20 0 Napisano Marzec 15, 2006 Coś z netem mamnie tak nie wysyłałam tylu o takiej samej treści wiadomości :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadiyah20 0 Napisano Marzec 15, 2006 Nie mózg mam w bardzo dobrej kondycji :) dziękuję za komplement :) Raczej coś mam z netem :/ i to przez to wysłało wiadomośc kilka razy o tej samej treści :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zuzia lalka nieduza Napisano Marzec 15, 2006 Szczerze mówiąc teraz nie za bardzo wiem o co Ci chodzi. Piszesz bez ładu i składu. My nie gubimy się w swoich wypowiedziach tylko Ty. Twoje wypowiedzi są niedojrzałe i wynika z nich ze jestes niezadowolona bo liczyłas ze chórem napiszemy Ci ze Diane to tabletki antykoncepcyjne i są super..... Uwazasz ze jeśli Diane mają duzo hormonów to są skuteczniejsze? :):):) One bardziej szkodzą niż te pigułki nowszej generacji z mniejszą ilością hormonów, a które są typowo antykoncepcyjnymi tabletkami. Owszem Diane mogą regulować nieregularne cykle ze wzgledu na hormony, ale czy to znaczy ze to są wiec tabletki typowo antykoncepcyjne? Idąc tym tokiem myslenia wychodzi na to, ze wszystkie tabletki, ktore mają hormony to tabletki antykoncepcyjne... Co z tego ze masz bratanice z wpadki po Cilest. Skad wiesz ze dziewczyna ktora je brała nie miała wymiotów, biegunek, nie zazywała leków ktore obnizały skuteczność lub wreszcie czy brała je regularnie. Wpadki zdarzaja sie głownie z błedów w przyjmowaniu tabletek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadiyah20 0 Napisano Marzec 15, 2006 Niee ja nie mam problemu z niczym :) ja sie ciesze z życia :) a tak poza tym moją bratanicę urodziła moja kumpela i znam ją za dobrze i wiem że cilest ma bardzo mała dawkę hormonów nie będę sie wykłucać :* papa powodzenia moja mama jest położną od lat i wiem może i więcej niż Ty :) :p pisze może bo za chwilę zostanę zbesztana że nie wiem co to jest tabletka anty :] no to mykam nie mam zbytnio czasu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grecki pyszczek 0 Napisano Marzec 15, 2006 Bratanicę urodziła kumpela? Czyli matka zastępcza? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadiyah20 0 Napisano Marzec 15, 2006 jaka zastępcza matka ??Bratanica córka brata!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bratanica czyli córeczka brata ma na imię Nadja :D ślicznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
grecki pyszczek 0 Napisano Marzec 15, 2006 \"moją bratanicę urodziła moja kumpela\" Na marginesie: brałam Cilest 4 lata i dziecka nie mam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach