Gość mała mimi Napisano Marzec 16, 2006 bezzębna ,ty jestes pewnie głupkowata 13 letnia panienka, która ma mamuske bogata i jej na wszystko starcza.ale informacje masz przedszkolne.niedokształciła cie mamuska. atak naprawde to jestes intrygantka,czepiajaca sie ludzi. no poprostu GÓWNIARA.Jestes załosna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facet 32 Napisano Marzec 16, 2006 kazdy moze popełniac błedy, ty nigdy niezrobiłas literówek???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facet 32 Napisano Marzec 16, 2006 pomysl nad... a ty boisz sie zadac pytanie pod swoim nickiem. a moze ty nieznasz swojej płci. boisz sie wymiany zda z facetem? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie boję się pisać pod Napisano Marzec 16, 2006 swoim nickiem ale już sama nie wiem komu wierzyć a komu nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jolciakarolcia Napisano Marzec 16, 2006 hej facet,podobaja mi sie twoje rzeczowe wypowiedzi na tym i innych forach. i fajnie ze niedajesz sie sprowokowac takim jak ta bezzebna. a swoja droga to pewnie ona napisała to pytanie bez nicka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facet 32 Napisano Marzec 16, 2006 wierz samej sobie, na forach kazdy moze podszywac sie pod kazdego. ale jak cos komus zarzucasz to pisz pod swoim nickiem. a po informacje ,najrzetelniejsze najlepiej udac sie do lekarza. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie boję się pisać pod Napisano Marzec 16, 2006 akutat bezbłędna tego nie pisała ale chciałam sprawdzić czy facet to czasem ni któraś z tychco tu stale wypisuja brednie, ale fakt faktem wypowiezi facet32 są o dziwo bardzo logiczne jak na faceta ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facet 32 Napisano Marzec 16, 2006 wierz samej sobie, na forach kazdy moze podszywac sie pod kazdego. ale jak cos komus zarzucasz to pisz pod swoim nickiem. a po informacje ,najrzetelniejsze najlepiej udac sie do lekarza. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facet 32 Napisano Marzec 16, 2006 jak na faceta??????????? czy jakies kompleksy,spotykałas samych "nielogicznych". moze niewrzucajmy wszystkich do jednego worka.sam znam pare głupiutkich panienek ze jakbyscie ich posłuchały to byscie padły(tu tez takie sie wypowiadaja) ale znam tez konkretne,madre i piekne babki i nie pisze ze wszystkie dziewczyny sa np. puste.(bo tak niejest :) ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koraliczek smoczek Napisano Marzec 16, 2006 Do załozycielki topiku- Tysiąc razy sie pytasz o to samo , ludzie Tobie pisza aTy Dalej nie rozumiesz????? O co chodzi????????to juzktóryś zkolei Topik o tym samym aTy ciagle sie pytasz. Nie nią sa to tabletki antykoncepcyjne, jest to ich efekt uboczny.NIkkt tu nic nowego Tobie nie wymysli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość koraliczek smoczek Napisano Marzec 16, 2006 acha i gybyś miała watpliwości co do moich kometencji , to sama brałam diane 1.5 roku , a dodatkowo jestem farmaceutką wiec co nieco wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nadiyah20 0 Napisano Marzec 16, 2006 Dziękuję już za wszytsko już wszystkiego się dowiedziałam :) powodzenia i \\\"wrogom\\\" i tym dobrym duszkom które chiały dobrze dla mnie a ja je nieładnie potraktowałam miałam trudny tydzień z wszystkimi się kłóciłam i z wami też :( :( P.s. dostałam dziś wyniki z badania i jestem ogólnie chora mam coś z szyjką macicy a najbardziej się boję o to że w przyszłości nie będę mogła mieć dzieci :( :( :( pozdrawiam jeszcze raz wszystkie i wszystkich bo przecież facet też tu jest ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość facet 32 Napisano Marzec 16, 2006 króliczek ale wredna byc niemusisz! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość informatorka Napisano Marzec 16, 2006 nie ma w sumie wiekszego znaczenia jesli chodzi o antykoncepcje jakie tabletki czy to jedno czy trojfazowe najwazniejsze nie zapominac o co dziennym zazywaniu bo wtedy roznie to moze byc tak to nie ma powodu do jkichkolwiek obaw Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezzębna_łachudra 0 Napisano Marzec 16, 2006 po pierwsze nie mam bogatej mamuśki i sama na siebie zarabiam jednocześnie studiujac wiec wypier... mi z takimi textami!! nie wiem co takiego zdenerwowalo Was w moich wypowiedziach:D:D:D i to ja jestem niby żałosna... no comments:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość biedna studentka Napisano Marzec 16, 2006 studeci kojarza mi sie z potarganymi skarpetkami i smierdzacymi ubraniami ... :p :p ;p :p :p :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ojejku jejku Napisano Marzec 16, 2006 """"""""""""bezzębna_łachudra najsmieszniejsze sa te panienki, ktore wysmialy, ze antykoncepcja przy Diane 35 jest skutkiem ubocznym takie dzieciątka gówno wiedza, kieszonkowe nie starcza im na normalne tabletki anty wiec zaciekle bronia diane jestescie zalosne z tymi textami"""""""""""""""""""""" ja to tylko wkleilam a ty co ??????????? sama pierdolisz o kasie a teraz co ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezzębna_łachudra 0 Napisano Marzec 17, 2006 czy Ty wiesz co to ironia??? Jak widac nie zrozumialas mojej wypowiedzi, no wiec wytlumacze Ci o co chodziło..:O Poprzez odniesienie sie do kieszonkowego chciałam podkreślić wiek panienek ktore wypowiadaja sie i wysmiewaja na forum, ze nic nie wiedza a pisza bzdury typu, ze to normalny srodek antykoncepcyjny.. Zaden lekarz nie przepisze Diane 35 jesli kobieta/dziewczyna nie ma problemow hormonalnych, tradziku itp..:o antykoncepcja w Diane 35 to skutek uboczny i Diane to jest lek a nie srodek anty...dlatego wlasnie jest refundowana:o male przyklady: http://www.republika.pl/acne/leczenie_horm.html http://www.federa.org.pl/publikacje/ulotki/antykul.htm#3 - na samym dole wszedzie podkreslaja ze to nie jest typowy lek antykoncepcyjny, ale dziedziatka sie upieraja..:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dziedziatka Napisano Marzec 17, 2006 dziedziatka buahahahaha dobre a wiesz że na klawie jest taki przycisk co się naciska ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezzębna_łachudra 0 Napisano Marzec 17, 2006 jak juz brak argumentow to zawsze mozna literowke wytknac nie:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość te bezzebna Napisano Marzec 17, 2006 w pierwszym linku nie jest napisae ze diane niesa tab. anty i ze antykoncepcja to efekt uboczny, w drugim linku napisano ze diane NIE JEST TYPOWYM SRODKIEM ANTYKONCEPCYJNYM ale te z sie do nich zalicza-czytaj co podajesz i czytaj ze zrozumieniem. moze diane nie sanajlepsze ale tez zaliczane sa do srod, anty. I NAPEWNO NIESA SKUTKIEM UBOCZNYM. skutek uboczny-cos niepozadanego. i nie dlatego jest refundowany ze-"antykoncepcja w Diane 35 to skutek uboczny i Diane to jest lek a nie srodek anty...dlatego wlasnie jest refundowana "-podałas link a sama niezapoznałas sie z trescia- JEST KILKA TABLETEK ANTYKONCEPCYJNYCH REFUNDOWANYCH np.:Loveston,Microgynon,Rigevidon wiec chyba to ty niemasz argumentów-sama niewiesz oczym piszesz i na dodatek nie sprawdzisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miki tiki Napisano Marzec 17, 2006 szczerbata ty sama jestes skutkiem ubocznym! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cztyajaca Napisano Marzec 17, 2006 nie no zle ci sie poukladalo w tej glowie bezzebna mowisz cos co nie trzyma sie calosci ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prosze prosze Napisano Marzec 17, 2006 18:05 evve piszesz niestety jedna wielka bzdure.twoj organizm musi sie przyzyczaic do tabletek i zwykle trwa to jakis czas.mowi sie ze najdluzej moze to trwac do 3 mcy ale zwykle po m-cu mozesz juz nie stosowac zabvezpieczenia dodatkowego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oooooooooooooooooooooooooo Napisano Marzec 17, 2006 a to wyzej to wkleiła bezzebna?? ni do rymu ni do taktu, cos wyrwanego z jakiejs wypowiedzi i wogóle nie na temat. chyba sie komuś topiki pomieszały.wiem na który topik miało to isc. żałosne.tu nie o tym czy tabsy anty działaja od 1 tabletki czy od 2 opakowania-jak pisze nadiyah(co oczywiscie jest bzdura i działaja od 1-szej tabletki) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość prawda jak... Napisano Marzec 17, 2006 Bzdura, skutek uboczny wcale nie jest jednoznaczny z dzialaniem niepozadanym. Skutek uboczny moze byc wykorzystany wlasnie jako dodatkowe zastosowanie leku. I powtarzam po raz kolejny: nie, Diane35 nie sa TYPOWYM srodkiem antykoncepcyjnym, dlaczego, napisalam juz w poprzednim poscie (strona wczesniej). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezzębna łachudra Napisano Marzec 17, 2006 jestescie po prostu nienormalni:o pisalam od poczatku, ze antykoncepcyjne dzialanie diane to efekt uboczny i ze nie sa typowym srodkiem antykoncepcyjnym:O sa lekeim a nie srodkiem ktory lekarze przepisuja jak kobieta chce sie chronic przezd ciaza... i nigdzie nie napisalam ze dlatego ze antykoncepcja jest efektem ubocznym to sa refundowane:o jak ktos czytac nie potrafi to potem same problemy:o i to oczywiscie kto pisze - pomaranczowi, ktorzy boja sie czarnym nickiem podpisac zeby ktos im ich bzdur nie przytoczyl:o i ktos wyzej ma racje piszac ze efekt uboczny to nie to samo co dzialanie niepozadane, czego niektore tluki nie rozumieja:o ja swoja obecnosc na tym topiku zakanczam, bo nie bede dyskutowac z ograniczonymi dziecmi, ktore nie maja same zadnych argumentow, tlyko sie czepiaja:o pokazcie mi prosze potwierdzenie swoich teorii, to mozemy pogadac:o a tymczasem zegnam i mam nadzieje do niezobaczenia:o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bezzębna _łachudra Napisano Marzec 17, 2006 to wyzej to ja oczywiscie, tylko blad w nicku:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bezzębna_łachudra 0 Napisano Marzec 17, 2006 do 3 razy sztuka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Słitka 0 Napisano Marzec 17, 2006 To prawda Diana nie jest typowym środkiem anty. Na początku stosowałam Diane na trądzik później, ponieważ mi służyły i nie miałam skutków ubocznych brałam w celach anty (stosowałam 2 lata) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach