Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zmartwionaaaa

HUŚTAWKA NASTROJÓW I ZERO DZIAŁANIA - DIANE???

Polecane posty

Gość zmartwionaaaa

Mialo mi pomoc na tłustą cere, trądzik, złagodzic bóle miesiączkowe- nie zrobiło nic choc biore od 5 miesięcy! Niestety mam jeszze inny problem- od przeszło miesiąca hmmmmm jakby to powiedziec zdarzyło mi sie 2 razy zachowac jak psychiczna osoba.... tzn. awanturowac sie z chłopakiem na zasadzie siedzienia w łazience po ciemku płacząc i po prostu wpadając w histerie... nie wiem czemu tak sie dzieje i zaczynam zastanawiac sie nad diane35......

Gość Diana brała Diane
ja brałam diane 35 i nie miałam takich problemów-wręcz mi pomogły na cere.Na kazdego rózne tabletki róznie dzialają.mi lekarka np po pól roku zaleciła diane 35 zmienic juz na inne bo ponoć sa za silne.Skoro na Ciebie nie podziałały powinnaś je przestac brac

Gość neni
rozumiem Cie doskonale ja bralam diane 8 miesiecy tez ze wzgledu na cere, poprawa nastapila ale wlasnie tak dopiero po pol roku. ale te nastroje.... :( 7 i 8 miesiac to byl dramat! na zmiane plasz, histeryczny albo zlosc :/ pod koniec myslalam juz ze zrobie komus krzywde :/ nie wytrzymalabym na tych tabsach dluzej gdybym musiala je brac, nawet gdybym miala miec najpiekniejsza cere na swiecie to nie ma sensu sie tak meczyc !!!! teraz biore yasmin ale juz ze wzgledow anty i powiem Ci, ze moja cera po miesiacu ich stosowania jest lepsza niz po 8 miechach diane :):):):) i z nastrojem jak narazie ok :) pozdroofki :)

Gość zmartwionaaaa
ja mam jeszcze to opakowanie i natepne do brania [wykupiłam na zapas :O ale potem zmieniam na 10000000% tylko zastanawiam sie co wziąść zeby pomogło i nie bylo za drogie...

Gość neni
ale skoro tak zle sie po nich czujesz to chyba nie ma sensu sie meczyc z powodu wydanych 10 zł na nastepene opakowanie ?! :/ idz do swojego ginekologa i porozmawiaj z nim, napewno Ci cos zaproponuje w zamian :) ja przed rozpoczeciem stosowania diane mialam do wyboru diane i cos tam jeszcze, nie wiem czy nie jeanine ?! pozdrooofki :)

Gość Olciaaa
Ja tez brałam Diane 3 miesiace i cere miałam tak w złym stanie jak nigdy...Do tego przytyłam.Samopoczucie psychczne tez nie było najlepsze.Od miesiaca biore Jeanine; cera troche lepsza,chyba tycie schudłam.Ale i tak czuje sie jak balonik.Tak mnie to trzyma od diany...No ale lize,że bedzie lepiej

Gość kinga2
no hj ja brałam diane przez 10 miech tez miałm te hustawki nasrojów a najgorsze było to ze nasilily mi sie migreny i odozuyyłam je przerzuciałm sie na jeanine ale po ttych byłam za bardzo nerwowa teraz zazywam yasmini jest oki oby tak zostało pozdro i nie polecam diane radze jak najszybciej zmienić