Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość skolowana

co sie dzieje..sama nie wiem

Polecane posty

Gość skolowana

mam chlopaka od paru lat,ogolnnie jest nam dobrze,dogadujemy sie,ale sex jest beznadziejny,jest tak beznadziejnie ze mi sie juz wcale nie chce tego robic...doszczetnie stracilam ochote i jakos nie mam zamiaru sie do tego zmuszac(wczesniej robilam to takze jak nie mialam ochoty--->dla niego, bo chcial) podoba mi sie ktos inny i ja jemu tez ale nic totalnie miedzy nami nie ma bo jestem w zwiazku i nie chce sie w nic wplatac z tych rzeczy.........co ja mam robic...?????co jest w ogole grane.......????

Gość aneczulka
no ja bym sie powaznie zastanowila nad tym zwiazkiem..masz 2 mozliwosci 1. zostajesz z obecnym i probujesz naprawic zycie seksulne, wprowadzic nowosci, cos na co masz ochote...i szczera rozmowa z partnerem 2. odpuszcasz sobie ten zwiazek i bierzesz pod uwage wszelkie ewentualne konsekwencje, lacznie z tym ze na jakis czas mozesz pozostac sama

Gość skolowana
ja juz tak rozwazam i rozwazam i nie moge dojsc do zadnego wniosku juz nie mam sily sie nad tym, zastanawiac

Gość aneczulka
wiec zamiast rozwazac zacznij cos robic...zacznij od pkt 1 a jak nie wyjdzie pomyslisz nad pkt 2..najpierw lepiej ratowac to co jest....

Gość skolowana
pkt 1 przerabiam od kilku miesiecy juz mi sie chyba dluzej nie chce nie widze tego ale nie moglabym chyba z nim zerwac byloby mi go szkoda no i przywiazalam sie mimo woli przez ten caly czas