Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

JużNieTakaSłodka

Miłość do końca życia - istnieje coś takiego?

Polecane posty

Gość duży pokój
miłość? daj spokój, czy ty jakas małolata jesteś jak 90% tych pogiętych panienek na kafeterii?

Miłość- uczucie , zaufanie , zauroczenie inną osobą, jak się kocha to codziennie się cieszy drugą osobą .. patrzy się na nią tak .. jakby widziało się ją pierwszy raz, cieszy się każdą chwilą, nie olewa, potrafi ustąpić, jest się przy drugiej osobie noc i dzień \'\' na dobre i na złe\'\' ............

Moim zdaniem istnieje. Uwilebiam patrzec na staruszków idących razem ulica i trzymających się za rękę ( wbrew pozorą to wcale nie taki rzadki widok :) ). Może jestem naiwna, ale wierzę w miłość, aż po grób :)

Gość oo matko
a ja nie wierzę;// Miłosć jest dla dzieci ..

Gość duży pokój
w waszym pogietym małolackim wykonaniu na pewno coś dziecinnego. "on wczoraj jakoś tak inaczej na mnie popatrzył jak sie żegnał, juz mnie chyba nie kocha" "on raz na tydzień chce wyjść z kolegami na piwo, jeśli nie chce ze mna spędzac czasu 24/24 to juz mnie chyba nie kocha" i takie tam wasze pogiete dyrdymały

Hmm .. Ja nic takiego nie napisałam, zresztą nie będę się tłumaczyć jestem młoda, ale nie jestem nastoletnią pogięta (jak to napisałeś) dziewczynką... Zastanawiam się tylko czy istnieje coś takiego.. Bo z zczasem jak sie przebywa z kimś przez długi czas to hmm.. ztraca się wszytsko ... GDZIE JES MIŁOŚĆ?

gawit_27- zgadzam sie z Toba- moi dziadkowie sa dobrym tego przykladem :) ja tez uwazam ,ze istnieje..z wlasnego doswiadczenie.. i nie mam kilkunastu,ani dwudziestu kilku lat..

Gość zapytajcie
skoro chodzi o milosc do konca zyia, to chyba trzeba by zapytac tych, co juz nie zyja :P

Oj istnieje... Patrze na moich dziadkow i jestem przekonana, ze to prawdziwa milosc, taka do konca zycia i jakie to szczescie spotkac czlowieka z ktorym jest sie niezmiennie prawie 50 lat !! Az w glowie mi sie to nie miesci wiecie ?! To cos niesamowitego ... Rany 50 lat... Razem... :)

Uwaga, odpowiadam na pytanie: Wieczna Miłość istnieje, ale wśród ludzi, którzy umieją Kochać. Niestety wielu myli ją z czymś, co niewiele ma wspólnego z Miłością. Jest to przykre straszliwie.

Gość Ja wierzę
I zgadzam się z moim przedmówcą :D - MIŁOŚĆ istnieje .. Ale tylko wśród tych którzy wiedzą co znaczy kochać

Gość Taki punkt widzenia
Miłość to tęsknota, pragnienie. Może istniec do końca życia, ale tylko wtedy, gdy osoby, którą kochamy nie ma blisko nas..