Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki jeden jedyny

Przypadek,przeznaczenie a może złośliwość losu???

Polecane posty

Gość taki jeden jedyny

Jakis miesiac temu poznałem na imprezie( pracujemy w tej samej korporacji) bardzo piekna kobiete...niestety chociaz wydawalo mi sie ze ja równiez jej sie podobam nie chciala mi podac swojego numeru telefonu:( - innymi słowy zlała mnie.... od tamtej pory starałem sie o niej ZAPOMNIEĆ i choc w pracy ani razu na siebie nie wpadliśmy to juz 3 razy zupelnie nie oczekiwanie wpadlismy na sie bie na mieście...:( też tak czasem macie

Gość Nie powinieneś
się zrażać.To normalne,że nie chciała Ci dać swojego numeru telefonu,bo Cię nie zna.Ja zrobiłabym tak samo.Spróbuj się do niej zbliżyć zaproś na kawę,raz drugi i dopiero potem poproś o numer;)

Gość taki jeden jedyny
wiesz ale o numer nie poprosilem od razu tylko po jakies 2 godzinnej rozmowie.......:(

Gość Nie powinieneś
To co z tego?Są różne typy kobiet.Jedna da Ci od razu,a druga nie bo ma zasady.Ja też bym nie dała swojego mumeru telefonu.Spróbuj się do niej zbliżyć a wtedy jak Cię bardziej pozna to napewno da:)

Gość Magnolijka
tez tak mysle daj sie poznac:) Nie daje sie osobom poznanym 2 godzinki temu telefonu:)

Gość Nie powinieneś
Właśnie:)nie ma tak łatwo;)musisz się trochę namęczyć,żeby ją zdobyć;):)

Gość taki jeden jedyny
moze i macie racje ale to nie będzie takie łatwe , skoro nie mamy sobą żadnego kontaktu - tylko te "przypadkowe" spotkania!!!! a tak w ogle to jak poznac czy jej sie podobam - dodam ze do tej pory nie miale z tym problemu ale z nia to inna historaia, tymbardziej ze bywa dla mnie troche wredna i czesto sie przekomarza...?????!?!?!

Gość rybababa
a ile Wy dzieci macie lat?

Gość taki jeden jedyny
a co w tym takiego dziecinnego

Gość taki jeden jedyny
po 23lata

Gość taki jeden jedyny
czyli myślicie, że źle postępuję? źle, że ani razu nie powiedzialem jej komplementu, nie zaprosiłem na kawe po tej odmowie?? itd.