Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wladyslaw

Najpiękniejsze kobiety mają najmniejsze szanse zdobycia wartościowego mężczyzny

Polecane posty

\"Najpiękniejsze kobiety mają najmniejsze szanse zdobycia wartościowego mężczyzny\". - Marlena Dietrich. Proszę to przemyśleć.

Gość chyba tak
No ja własnie sobie to mądre zdanie przeczytałam i niestety dużo w tym prawdy, a piękna, ładna, nie musi ozanczać zaraz, jak w mniemaniu wiekszości - pusta. Ale niestety wiekszosc tak sadzi, dlatego Ci wartościowi męzczyzni, nie chętnie wiążą sie z takimi" lalkami"

Gość wow wow
Ttu chyba chodzi o to, ze mezczyni boja sie wiazac z pieknymi kobietami, boja sie zdraday z ich dtrony, tego, ze wiecznie beda sie musieli starac o jej wzgledy. Tak?

Gość kaliskij
piękna kobieta to damski bybel - taka nie nadaje się na partberkę bo ma za wysokie mniemani eo sobie, bo jest egocentryczna, bo narcystyczna bo w ogóle ma trudny charakter. Najczęśiej jest też do dupy w seksie. Najwajniejsze są kobiety w normie - ani za łądne ani za brzydkie. Z takim chce sie być. Poza tym ten topik założyła jakaś głupia lala udaj ąca gościa - takie lale zawsze gnębi to czemu faceci omijają ją jak jakiś zbuk i zawsze jej wychodzi, że nie wiadomo czemu bo powinno być inaczej. A prawda jest taka, że piękne kobiety to właśnie damskie zbuki są.

Gość kaliskij
a poza tym śmieszne, że cytuje się Dietrych - ani ona piękna nie była, a ani szlachetna, ani delikatna, ani kobieca, ani normalna seksualnie ...

Gość jaszczak
tym idiotkom zawsze się wydaje, że należą do tych pięknych ... a należą do głupich.

Gość a ja się nie zgadzam
może zabrzmi to mało skromnie, ale jestem atrakcyjną, bardzo ładną kobietą, ogląda się za mną bardzo wielu mężczyzn, a mężczyznę mam najwspanialszego na świecie- nie znam nikogo bardziej wartościowego. Jest bardzo mądry, inteligentny, obrotny, przystojny, wysportowany, wierny, lojalny, opanowany, mogłabym tak wymieniać bez końca. Dodam jeszcze, że ja też jestem po studiach wyższych, żeby sobie ktoś nie pomyślał, że jestem ładna i tyle:D buziaki dla wszystkich kobiet:):):)

Gość dijol
w kroku wszystkie są takie same, a na gębusię wtedy się nie patrzy

Gość jumi
Niekoniecznie,nie do końca się zgadzam.Fakt,że kobiety piękne przyciągają mężczyzn i łatwo wpaść w sidła łajdaka...Naczęściej też kobiety piękne dokonują złych wyborów bo mogą przebierać a łajdacy umieją udawać i zwracają uwagę na piękne kobiety,faceci tzw.porządni nie umieją sie przebić... Kobiety przeciętnej urody są pozbawione możliwości poznawania wielu mężczyzn(choć nie zawsze)łajdacy ,którzy liczą tylko na seks czy inne korzyści je omijają ,jednak nie zawsze...one mogą mieć pieniądze lub być wybrane bo będą dobrymi żonami a ich meżowie będą mieć kogoś seksownego na boku...lub po prostu też trafi im się łajdak...Porządny facet może sie zmienić.Nie ma więc reguły.Sądzę jednak,że kobietom pięknym jest łatwiej jeśli umieją to połączyć z inteligencją bo łatwiej można kogoś poznać,ułozyć sobie życie mimo wszystko,reszta zależy od oceny sytuacji,szczęcia... Poza tym bardzo ważny jest charakter bo na dłuższą metę to się liczy. Kobiety piękne wcale nie są egocentryczne ,zapatrzone w siebie,są rózne...Często bardzo zakomleksione tym jaksię je traktuje lub tym co mówią o nich inne kobiety,mog też wcale nie zauważać swojej urody.

Gość tylko uroda cipki się
liczy, reszta to tylko opakowanie

Gość Hahahaahihi
No prosze...tacy jak ten wyzej tez sa....No i dobrze.:)

Kobiety brzydsze są bardziej wrażliwsze, bo zaznały w życiu cierpienia, tych spojrzeń, a wiadomo, że cierpienie hartuje niczym złoto w piecu. Kobieta piękna (zgadzam się są wyjątki), niestety pozbawiona jest tego, jest uwielbiana przez świat, każdy ją podziwia, i niestety taka panna jest rozpieszczona ponad stan.

Gość taaaaa władka taaaaa
taaa Władysław, jak jestes brzydka to zapewne spotkasz wartościowego faceta, no licz na to, bo tylko to ci zostaje. Jejku, nie dosć , ze brzydka to i naiwna.