Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ankieterkaa

ankieta dotyczaca torebek - bardzo prosze o wypelnienie

Polecane posty

Go艣膰 ankieterkaa

1.Jak czesto kupujesz nowa torebke? 2.Czym kierujesz sie przy zakupie - fasonem, kolorem, cena, jakoscia wykonania, opinia znajomych, a moze sa jeszcze inne kryteria? Jesli tak, prosze o podanie. 3.Jaki styl ubioru preferujesz? 4.Jakie torebki kupujesz najczesciej - duze, male, klasyczne, eleganckie, ozdobne (z aplikacjami, cekinami) itd. 5.Czy kiedykolwiek kupilas torebke na aukcji badz w sklepie internetowym? Odpowiedz uzasadnij. 6.Czy jestes podatna na wplyw reklamy? 7.Gdzie najczesciej masz do czynienia z reklamami - gazety, czasopisma, radio, telewizja, bilboardy, ulotki reklamowe. 8.Czy zdarzy艂o Ci sie kupic cos dlatego, ze byla obnizka ceny albo dodatkowe gratisy przy zakupie? 9.Gdzie kupujesz torebki - na bazarach, w tzw "sieciowkach" w centrach handlowych, a moze preferujesz sklepy, w ktorych sprzedawane sa pojedyncze egzemplarze? 10.Torebka ze skory naturalnej nie powinna kosztowac wiecej, niz..... 11.Torebka z materia艂u nie powinna kosztowac wiecej ni偶.... 12.Jaka kwote jestes w stanie zaplacic za torebke, ktora bardzo ci sie spodoba艂a? 13.Moja najdrozsza torebka kosztowa艂a.... 14.Jakie torebki lubisz najbardziej - do reki, na krotkim uchu na ramie, a moze tzw. konduktorki? 15.Torebka idealna dla mnie powinna byc... (Prosze o krotki opis) 16.Czy chcialabys dostawac oferty promocyjne od nowej firmy produkujacej damskie torebki? Jesli tak, prosze o podanie adresu e-mail. 17.Prosze o podanie wieku i wyksztalcenia. Dziekuje za wypenienie ankiety. :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 no sory
Hhahahaha nie za krotka ta ankieta????:O

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja wypelnie
1.raz na pol roku 2.fasonem i cena 3.swobodny - dzinsy + bluzki, sweterki 4 duze - nie lubie nosic dodatkowych reklamowek, torebek itp 5 tak - ze wzgledu na nizsza cene 6 raczej tak 7 telewizja, ulotki 8 niestety czesto mi sie to zdarza :/ 9 w sieciowkach - pojedyncze egzemplarze to super sprawa, ale drogo, a na bazarkach tandeta 10 150zl 11 80 12 100 zl - ale musialaby mi sie BARDZO podobac 13 60zl 14 na krotkim uchu 15 ladna, niezbyt droga, z dobrych jakosciowo materialow i zeby miescil sie format A4 :) 16 entrain@o2.pl 17 22 studiuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 prosze
przeciez to zajmuje tylko chwile...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 moje odpowiedzi
1. raz na dwa/trzy miesi膮ce 2. cena, kolor, fason, estetyka wykonania, fynkcjonalno艣膰-kieszonki, przegr贸dki itp, zapi臋cie 3. lu藕ny 4. 艣redniej wielko艣ci, proste, bez 偶adnych ozd贸bek 5. nigdy, nie korzystam z tej formy bo nie mam zaufania 6. nie 7. internet, gazeta, telewizja, ulotki 8. tak 9. sklepy, markety, bazar 10. 150 11. 50 12. 50 13. 100 14. wszystkie 15. bez ozd贸bek typu cekinki, naszycia itp... z wieloma kieszonkami i przegr贸dkami 16. nie 17. 33, wy偶sze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jedna taka babka
1.Jak wpadnie mi co艣 ciekawego w oko,艣rednio 3 szt/rok 2.jakosc,wielkos膰/du偶a/,firma 3.Klasyczna elegancja z lekkim szle艅stwem 4.du偶e,bez aplikacji,ca艂o艣c wykonana z jednego materia艂u,koniecznie w jednym kolorze. 5.nie/musz臋 wiedzie膰 dok艂adnie co kupuj臋/-szczeg贸lnie jako艣膰 wykonania 6.nie 7.tv,radio 8.tak-obni偶ki sezonowe 9.tylko w sklepach firmowych 10.nie mam zdania,zale偶y jak wykonana i jaka firma 11.j.w. 12.500z艂 13.499 z艂 14.kr贸tkie uszy 15.du偶a,bez ozdobnik贸w,jednokolorowa,sk贸ra naturalna lub mat.艂膮czony ze sk贸r膮,moze by膰 ca艂a "tekstylna" 16.nie 17.40 lat,wyzsze prosz臋:) 16.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja te偶 odpowiem
1. jak jest mi potrzebna... 2. fasonem, kolorem, wielko艣ci膮, cen膮 i czy ma "to co艣" co wo艂a: we偶 mnie!!! 3. zalotnie kobiecy..;) 4. du偶e - na zaj臋cia, na pla偶臋, 艣rednie eleganckie - na wyj艣cia, bez ozd贸bek 5. nie, wol臋 namacalne zakupy 6. nie, kieruj臋 si臋 swoimi upodobaniami 7. natr臋tne reklamy w necie:/ 8. tak, ale raczej kosmetyki 9. na bazarach, w sklepach 10. 120z艂 11. 50z艂 12. 50z艂 - bo wiem, 偶e moge kupi膰 inna 艂adn膮 za tyle 13. nie pami臋tam....:) 14. na kr贸tkim uchu 15. dopasowana do stroju, oraz okazji na kt贸ra jest u偶yta:) 16. nie, nie znosze reklam 17. 22 lata, wykszta艂cenie wy偶sze niepe艂ne

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elegantka
1.srednio jedna na pol roku 2.przede wszystkim musi mi sie podobac fason torebki, rowniez jej jakosc musi byc bardzo dobra, poza tym zadnych zbednych dodatkow typu: czarna torebka z bialymi obszyciami bo taki "detal" pachnie bazarowym kiczem...jesli chodzi o cene to jest ona bez znaczenia w granicach rozsadku...jesli chodzi o inne kryteria to wazne sa tendencje w modzie, jak rowniez posiadana w szafie garderoba oraz buty... 3.glownie elegancki...lacze go ze sportowymi i militarnymi akcentami...generalnie wszystko zalezy od pory roku i tego co akurat jest modne ale moj styl opiera sie glownie na elegancji ;) 4.sredniej wielkosci albo duze torebki klasyczne i eleganckie 5.Nie...wole widziec co kupuje...nie kupuje kota w worku ;) 6.moze troszeczke ;) 7.czasopisma, radio, tv, internet 8.tak 9.torebki kupuje w sprawdzonych sklepach...wiem ze kupuje tam dobre produkty i nigdy nie jestem rozczarowana zakupem ;) 10. ...300zl 11...60zl 12....500zl 13...240zl 14....i do reki i na ramie na krotkim uchu...zalezy co ubieram na siebie 15.Sredniej wielkosci, skorzana, ladnie i starannie wykonczona, z duza iloscia "sprytnych" kieszonek, w ktorych pochowam rozne drobiazgi, w srodku wylozona delikatna ale trwala tkanina, oowiazkowo kieszonka na telefon komorkowy :) 16.... 17.22 lata, obecnie studiuje ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dzieki
i prosze o wiecej... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ked
Piszesz referat czy planujesz za艂o偶y膰 sklap z torebkami???. 1. Jak czesto kupujesz nowa torebke? 3-4-5 ROCZNIE, 2 S膭 DROGIE, RESZTA - ZAMSZ, DRELICH, S艁OMA... 2.Czym kierujesz sie przy zakupie - fasonem, kolorem, cena, jakoscia wykonania, opinia znajomych, a moze sa jeszcze inne kryteria? Jesli tak, prosze o podanie. -FASON, KOLOR, SK脫RA 3.Jaki styl ubioru preferujesz? NA A4,UTWARDZANE ALE PLASTYCZNE I Z STYLEM 4.Jakie torebki kupujesz najczesciej - duze, male, klasyczne, eleganckie, ozdobne (z aplikacjami, cekinami) itd. "GO艁E", DU呕E, KLASYCZNE + KOLOROWE ZAMSZOWE 5.Czy kiedykolwiek kupilas torebke na aukcji badz w sklepie internetowym? Odpowiedz uzasadnij. NIE.KILKAKROTNIE BY艁AM BLISKO JAKIEJ艢 "FIRM脫WKI", ALE BOJ臉 SI臉, 呕E DOSTAN臉 BYLE CO 6.Czy jestes podatna na wplyw reklamy? KA呕DY JEST. PYTASZ O TO, CZY JESTEM TEGO 艢WIADOMA? RACZEJ TAK. 7.Gdzie najczesciej masz do czynienia z reklamami - gazety, czasopisma, radio, telewizja, bilboardy, ulotki reklamowe. WSZ臉DZIE. 8.Czy zdarzy艂o Ci sie kupic cos dlatego, ze byla obnizka ceny albo dodatkowe gratisy przy zakupie? BARDZO CZ臉STO - TO SYMPATCZNA ZABAWA. 9.Gdzie kupujesz torebki - na bazarach, w tzw "sieciowkach" w centrach handlowych, a moze preferujesz sklepy, w ktorych sprzedawane sa pojedyncze egzemplarze? BALTYCKI, RYLKO, BATA, BARON - TO CHYBA "SIECI脫WKI"? 10.Torebka ze skory naturalnej nie powinna kosztowac wiecej, niz..... TO TU S膭 OGRANICZENIA? 11.Torebka z materia艂u nie powinna kosztowac wiecej ni偶.... TO WYPADKOWA "METKI" + JAKO艢CI + MODY. DLA MNIE MAX.KILKADZIESI膭T Z艁OTYCH, BO JAK JEST WYZEJ, TO DOCHODZ臉 DO WNIOSKU, 呕E BARDZIEJ MI SI臉 "OP艁ACA" ZAMSZ ZA OK.100, ALBO SKORA POW.200... 12.Jaka kwote jestes w stanie zaplacic za torebke, ktora bardzo ci sie spodoba艂a? 1000 13.Moja najdrozsza torebka kosztowa艂a.... ok.550 (kupiona na placu, chyba sk贸rzany gucci, 14.Jakie torebki lubisz najbardziej - do reki, na krotkim uchu na ramie, a moze tzw. konduktorki? TERAZ NOSZ臉 NA KR脫TKIM UCHU, ALE NIEBAWEM B臉D臉 NOSI膯 KONDUKTORKI, BO ONE JU呕 ZACYZNAJ膭 BY膯 MODNE... 15.Torebka idealna dla mnie powinna byc... (Prosze o krotki opis) DOBREJ JAKO艢CI, Z DOBREJ SKORY, 艁膭DNIE WYKO艃CZONA, METKA NIE KONIECNZIE.. 16.Czy chcialabys dostawac oferty promocyjne od nowej firmy produkujacej damskie torebki? Jesli tak, prosze o podanie adresu e-mail. KIEDY INDZIEJ 17.Prosze o podanie wieku i wyksztalcenia.31/wy偶艣ze

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kolokoko
1. 2-3 razy w roku 2. fasonem, kolorem, cena, jakoscia wykonania. 3. lu藕na elegancja 4.duze, jednokolorowe, bez dodatkowych ozodob 5.nie, bo nie widzialam odpowiedniej 6.raczej tak 7. gazety, czasopisma, telewizja, bilboardy, 8. tak 9. centra handlowe 10. 500z艂 11. 200z艂 12. nie wiem 13. 800zl 14.nadajace sie do zarzucenia an ramie ale i na tyle krtotkie ucho by nadawala sie do noszenia w reku 15.pojemna i ladna 16. nie 17. wyzsze niepelne 25

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 marcie
1. ok.dwa razy w roku 2.fasonem,kolorem,cena ,wykonaniem 3.Jaki styl ubioru preferujesz? klasyczny, elegancki 4.Jakie torebki kupujesz najczesciej - klasyczne,eleganckie, czasami ozdobne 5.Tak na aukcji bo nie widzia艂am takiej w sklepie 6. Tak 7..czasopisma, telewizja 8.Tak 9.preferuje sklepy, w ktorych sprzedawane sa pojedyncze egzemplarze 10.m.in 500z艂 11.100 z艂 12.ok.500z艂 13. 350 z艂 14.na krotkim uchu na ramie, 15.Sk贸rzana, nie du偶a,jedyna w swoim rodzaju, na ramie 16.Nie 17.Licencjat, 23 lata

Udost臋pnij ten post

1.Jak czesto kupujesz nowa torebke? Bardzo rzadko 2.Czym kierujesz sie przy zakupie - fasonem, kolorem, cena, jakoscia wykonania, opinia znajomych, a moze sa jeszcze inne kryteria? Wszystkim. 艁膮cznie z por膮 roku. 3.Jaki styl ubioru preferujesz? Swobodny i wygodny. 4.Jakie torebki kupujesz najczesciej - duze, male, klasyczne, eleganckie, ozdobne (z aplikacjami, cekinami) itd. Klasyczne czarne. 5.Czy kiedykolwiek kupilas torebke na aukcji badz w sklepie internetowym? Odpowiedz uzasadnij. Nie. Na targu mo偶na znale藕膰 takie same i ta艅sze. 6.Czy jestes podatna na wplyw reklamy? Nie 7.Gdzie najczesciej masz do czynienia z reklamami - gazety, czasopisma, radio, telewizja, bilboardy, ulotki reklamowe. Wsz臋dzie 8.Czy zdarzy艂o Ci sie kupic cos dlatego, ze byla obnizka ceny albo dodatkowe gratisy przy zakupie? Zdarzy艂o. 9.Gdzie kupujesz torebki - na bazarach, w tzw \"sieciowkach\" w centrach handlowych, a moze preferujesz sklepy, w ktorych sprzedawane sa pojedyncze egzemplarze? Na targu u znajomego sprzedawcy. 10.Torebka ze skory naturalnej nie powinna kosztowac wiecej, niz... Moim zdaniem w og贸le nie powinno si臋 robi膰 torebek ze zwierz膮t. 11.Torebka z materia艂u nie powinna kosztowac wiecej ni偶... 60 z艂 12.Jaka kwote jestes w stanie zaplacic za torebke, ktora bardzo ci sie spodoba艂a? maks. 50 z艂 13.Moja najdrozsza torebka kosztowa艂a... 35 z艂 14.Jakie torebki lubisz najbardziej - do reki, na krotkim uchu na ramie, a moze tzw. konduktorki? Najlepiej takie zak艂adane przez rami臋. 15.Torebka idealna dla mnie powinna byc... (Prosze o krotki opis) Wygodna, elegancka, przestronna. 16.Czy chcialabys dostawac oferty promocyjne od nowej firmy produkujacej damskie torebki? Jesli tak, prosze o podanie adresu e-mail. Nie. 17.Prosze o podanie wieku i wyksztalcenia. 19 lat, studiuj臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a nie 艂ap
1. raz na kilka lat 2. fasonem, kolorem, jako艣ci膮 3. sportowo-elegancki 4. klasyczne, eleganckie 5. nie 6. nie 7. internet, prasa, telewizja 8. tak 9. sklepy z galanteri膮 sk贸rzan膮 10. 400 z艂 11. 150 z艂 12. 500 z艂 13. 340 z艂 14. na rami臋, na d艂ugim pasku 15. jak wy偶ej, niedu偶a ale pakowna, z dobrej jako艣ci sk贸ry (lekka) 16. 17. 40lat, wykszta艂cenie 艣rednie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do goooooooooooooooooooooooooo

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 megu艣
1.Jak czesto kupujesz nowa torebke? 2-3 razy w roku 2.Czym kierujesz sie przy zakupie - fasonem, kolorem, cena, jakoscia wykonania, opinia znajomych, a moze sa jeszcze inne kryteria? Jesli tak, prosze o podanie. fasonem, kolorem, cena 3.Jaki styl ubioru preferujesz? taka luzna elegancja 4.Jakie torebki kupujesz najczesciej - duze, male, klasyczne, eleganckie, ozdobne (z aplikacjami, cekinami) itd. duze, oryginalne 5.Czy kiedykolwiek kupilas torebke na aukcji badz w sklepie internetowym? Odpowiedz uzasadnij. nie - lubie dokladnie obejrzec to, co kupuje 6.Czy jestes podatna na wplyw reklamy? nie 7.Gdzie najczesciej masz do czynienia z reklamami - gazety, czasopisma, radio, telewizja, bilboardy, ulotki reklamowe. tv 8.Czy zdarzy艂o Ci sie kupic cos dlatego, ze byla obnizka ceny albo dodatkowe gratisy przy zakupie? tak 9.Gdzie kupujesz torebki - na bazarach, w tzw "sieciowkach" w centrach handlowych, a moze preferujesz sklepy, w ktorych sprzedawane sa pojedyncze egzemplarze? w sieciowkach 10.Torebka ze skory naturalnej nie powinna kosztowac wiecej, niz..... nie wiem 11.Torebka z materia艂u nie powinna kosztowac wiecej ni偶.... nie wiem 12.Jaka kwote jestes w stanie zaplacic za torebke, ktora bardzo ci sie spodoba艂a? ze 100zl 13.Moja najdrozsza torebka kosztowa艂a.... kolo 100zl 14.Jakie torebki lubisz najbardziej - do reki, na krotkim uchu na ramie, a moze tzw. konduktorki? na ramie 15.Torebka idealna dla mnie powinna byc... (Prosze o krotki opis) duza, z przegrodkami w srodku i z jasna, np czerwona podszewka - latwiej sie szuka w takiej :) ; niebanalna - powinna miec w sobie cos oryginalnego, jak nie fason to np. kolor 16.Czy chcialabys dostawac oferty promocyjne od nowej firmy produkujacej damskie torebki? Jesli tak, prosze o podanie adresu e-mail. nie 17.Prosze o podanie wieku i wyksztalcenia. 24, wyzsze

Udost臋pnij ten post

1. max 2 razy w roku 2. fasonem, kolorem, cen膮 i jako艣ci膮. najczesciej szukam czegos co bedzie universalne, ale troche odjechane. 3. luzny, sportowo - klubowy:) a dopracy raczej klasyczny, al ebez bialych koszul, one tylko czasem;) 4. du偶e i kolorowe, jednak teraz szukam jednej klasycznej bo potrzebuje czasem normalnej;) a nie w kolorach zieleni i fioletu:)/// torebki raczej bez aplikacji z polki cekin贸w itp..tegonie lubie. jesli juz to raczej fajny material a nie cekiny. 5. nie kupi艂am ,ale juz zam贸wi艂am i wkrotce bede mogla powiedziec ze kupi艂am. Dlaczego?? nie by艂am przekonana do tej formy sprzedazy...teraz juz jestem. 6. reklama-nie lubie jej. Wole sprawdzone rzeczy badz rzeczy dobrej jakosci.reklama nie ma dla mnie znaczenia. 7.wole nie nie miec z nimi nic wspolnego bo mnie irytuj膮. Ale trafiam na nie w radiu i internecie-doprowadzaja mnie do furii. 8.kupuje glownie na przecenach ale nie uwazam tego jako sposob reklamy danego produktu. zazwyczaj jestem przywiazana domarki produktu, a przecena to okazja zeby kupic taniej. Nie mam zamiaru przeplacac . rzeczy to tylko rzeczy.A gratisow nie znosze bo zazwyczaj to czyste smieci贸wy i zerowanie na g艂upocie. 9. torebki-w sklepach, np. w cetrach handlowych. Sklepy z pojedynczymi egzemplarzami sa ok, ale ceny maj膮 bezndziejnie wygorowane. 10. 100 z艂 11.60 z艂 12. 60 z艂-max 65 13.62 z艂. 14. wszystkei sa fajne, kazda na inna okazje. mam jedna ulubion膮-na ramie. 15. Pojemna, z przegrodkami na telefon i portfel oraz dokumenty. najlepiej z podwojnym dnem;p KOBiIECA. praktyczna w noszeniu, ale nie taka zeby wisiala kolo kolan!wiec uszy rozsadnie dlugie. no i mocneaby nie trzeba bylo sie martwic ze sie cos urwie. Nie brudzaca sie w 5 minut. bez ozdob-nie zaciapana pierdolami bo to bezndziejnie leci tandet膮. 16. najpierw chcialabym zobaczyc jakiekolwiek ich produkty a wtedy mowic czy chce czy nie. 17. 25 lat, wyzsze

Udost臋pnij ten post