Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość FLORINkA

FLORINA - kto uwielbia ta firme niech sie wpisuje

Polecane posty

Gość FLORINkA

jestem zachwycona kremem nawilzajacym z mlekiem kozim tej firmy!! slicznie pachnie, jest bardzo wydajny, wspanialy w dotyku, super sie wchlania, nawilza a ten zapach..... ehh skora poprawila swoj koloryt, mialam juz zniszczona, wsyztskimi lekami na tradzik, pzresuszona i w ogole, a tu odzyla! stosuje tylko w ciagu dnia ten krem nawilzajacy, na no detreomycyne i kropelki i mysle, ze dzieki temu moja skora wyglada duzo, duzo lepiej i prawie nic nie wychodzi!! oby to sie nie zmienilo! ale strasznie duzo zawdzieczma temu kremowi:) chcialabym kupic cos jesczze z tej firmy, moze ktos uzywa jakiegos ich produktu?? i sie podzieli opiniami:))

Gość ja uzywam ich mydla
szarego z otrebami. Szczerze polecam, nie wysusza skory i jest super.

Gość floooooooooooooooooooooooooooo
firma florina zostala wykupiona przez inna!!!!

Gość synkka
ja ich nie uzywam ale chcialabym sie dowiedziec czy sa dobre.chodzi mi przede wszystkim o serie "gladka cera"

Gość FLORINkA
a ja sie juz na nich zawiodlam! w piatek 2 tygodnie temu zlozylam zamowienie w ich sklepie internetowym i do teraz sie nie odezwali! nawet emaile wysylalam i nic:/ zamowilm tez 2 produkty z serii gladka cera, no ale opinii nie moge dac bo ich nie mam i nie dostane zapewne bomba! maja juz u mnie wielkiego "plusa":/

Gość synkka
hej Florinka!jezeli jednak dostaniesz te kosmetyki z serii "gladka cera"to podziel sie wrazeniami po ich uzyciu :) bo ja sie tak zastanawiam czy je kupic,ale nie wiem czy warto.

Gość FLORINkA
synkka - ale nasze nicki sie rymuja fajnie hehe, jasne, ze podziele sie opinia, ale szczerze to watpie, zebym je dostala... 2 tyg. temu zlozylam zamowienie, a mieli sie od razu odezwac skontrolowac to tzn upewnic sie z tym zamowieniem i wyslac a tu 2 tyg i nic!:/ poza tym zanim dostane (o ile dostane) przetestuje i beda efekty, to pewnie mnie tu juz nie bedzie, bo jak sie uda to od maja mnie nie ma w Polsce kilka miechow... i bede chodzila cala zapryszczona :[ jak mi kosmetyczka i dermatolog nie pomoga... ale juz tyle probowalam, ze watpie :( a juz nigdy nic wiecej u nich nie zamowie! jestem bardzo zadowola z kremu nawilzajacego z kozim mlekiem z floriny oczywiscie, ale to kupilam w aptece i jest naprawde super kremik, no ale ogolnie jako firma nawalaja z tymi zamowieniami:[

Gość synkka
ja wierze ze przysla Ci te kosmetyki jeszcze zanim wyjedziesz i ze bedziesz mogla sie pochwalic za granica piekna cera:) faktycznie nasze nicki sie rymuja.wczesniej tego nie zauwazylam;)

Gość FLORINkA
synkka: niestety juz sie nie dowiemy jak dzialaja te kosmetyki, dzisiaj dzwonilam do nich i nie mozna juz zamawiac, takze to chyba prawda, ze jakas firma wykupila ja, moze jeszcze nieraz w jakis sklepach, hurtowniach, aptekach beda ich produkty - koncowki

no nie!zawsze jak sie na cos napale to cos jest nie tak.wczesniej chcialam kupic sobie krem brazujaco-matujacy\"18 na topie\" Mincera.pisalam do tej firmy gdzie moge dostac ten krem a oni mi odpisali ze juz ich nie produkuja...:/ teraz napalilam sie na te kosmetyki i znowu niemila niespodzianka...juz mnie to denerwuje. no nic,bede musiala poszukac sobie jakis innych kosmetykow. pozdrawiam