Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak to p5rawda

czy szuka ktos zgrabnej?

Polecane posty

Gość tak to p5rawda

normalnej, kobiecej, ale nie zgrabnej ... wszystkie dresiary nazywają siebie ... zgrabnymi :P

Gość karina22
według ciebie dresiary to kto?

Gość a taki jeden ...
pewnie chodzi o blond nastolatki szlajające się z łysymi :classic_cool:

Gość a taki jeden ...
lato się zbliża, ogolę swoje włosy hodowane przez ostatnie 15 lat, pozbędę się kamizelki z klatki, podpakuję, naoliwkuje się i pojdę na solarium. Wtedy jesteście zgrabne wszystkie moje :classic_cool: I'm Love Was bejbe skarby :classic_cool:

dresiara wg mnie, to pastelowa blondynka lub ewentualnie kruczoczarna brunetka po solarium, z tapetą nocną na twarzy w środku dnia, mająca skromny zasób słownictwa oscylujący wokół imprezowania.

qrcze , czyżbym napisał definicję \"dresiary\" :O

Gość Kruuku a moze chcialbys
zapoznac sie ze zgrabna dama, bez solarki, masakrycznego makijazu i skonczylam dobra szkole?

Już Marcel Proust napisał ... \"Kobiety ładne pozostawmy facetom bez wyobraźni\" :P

Gość karina22
lubie ubierac sie na sportowo, chodze na solarium, nie uzywam tapety poniewaz jak juz napisalam chodze na solarium i nie widze takiej potrzeby, lubie chodzic na imprezy i wydaje mi sie ze jestem calkiem normalna i kobieca, wydaje mi sie ze chodzi ci o laski z klubow (baletow) a moze o cos innego

Gość a taki jeden ...
a ja tylko czekam na takie zgrabne co lecą na wygolone pachy :P

Gość karina22
musialo ci niezle jechac z pod pach jesli je ogoliles i teraz czujesz sie pewnie

karina22 ... wszędzie są wyjątki, nie generalizuje, a Ty nie bierz wszystkiego do siebie :) Niemniej są właśnie takie dziewczyny, jak je opisałem i nie świadczy to w moich oczach o nich najlepiej. Ale od czego są gusta i guściki :P O gustach się nie dyskutuje, a klasę się poprostu ma :) Także lubię ubierać się na sportowo, bo lubię swobodę, co nie znaczy, że chodzę w dresie :P Dzieki niektórym osobnikom termin \"ubierać sie na sportowo\" nie słusznie zaczął kojarzyć się z trzema paskami :)

Gość karina22
nigdy!! przenigdy!! poprostu nie ma takiej opcji, abym obciagnela facetowi na dyskotece, poprostu by mnie nie szanowal. Nie i tyle, kropka, wiecej nie bede tego tlumaczyc.

Gość a taki jeden ...
:classic_cool:

Gość karina22
karina22 ta powyrzej zmien swoj nick

Gość karina22
Poprostu myslicie, ze ja to tak chetnie bo zwiewna i powabna jestem, ale nie bo ja nie bede obciagac za szybko, lubie wolno, a na dyskotece to trzeba szybko :( karina22 wez zmien nick bo psujesz mi topik

Odpowiadając na wyżej zadane pytanie... kobietę z klasą zawsze warto poznać :)

Gość karina22
pomylilo sie tej karinie ktora napisala o obciagnieciu facetowi .....

Gość karina22
karina22 zejdz z mojego nicku

Gość karina22
ja to mam taka zajebista klase, normalnie w kosmos wystrzelona, zajefajnie to malo powiedziane. uwielbiam dyski z nimi. poprostu psiapioly kochane, tylko mnie lekko podkurwily ostatnio bo Ewka, wiecie ta co z Mackiem krecila, zrobila loda Edkowi temu od Moniki no i glupio mi cholernie bylo bo lubie i Edka i Monike, ale widzial to Romek, a ja to go ❤️ i nie chcialam mu tez zrobic obciaga i nie wiem czy On teraz do mnie kolnie, jak myslicie?

podszywacz ...piątka :D ... to było dobre, naprawde chylę czoła :) i pozdrawiam, bo potrafię docenić :)

Gość a taki jeden ...
karina dasz mi mejla ?

Gość karina22
naucz sie pisac

Gość karina22
karina22 idz w cholere bo chlopa wyrywam, a Ty mi w dupe wlazisz i mnie irytujesz. chlopaku, a co Ty bys chcial mnie naskrobac jak ja bym Ci podala tego prywatnego maila. Bo wiesz jego tylko Henkowi kiedys podalam i pozniej nie uzywalam, a Heniek teraz wykitowal to mam gotowego majla ❤️

Gość karina22
w dupe ci nie wlaze bo z tego co soba reprezentujesz to chyba bardzo ci smierdzi i nie rob z siebie idioty a taki jeden