Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bajerkahh

antybiotyk i tabletki anty..

Polecane posty

czesc jezeli przez 3 ostatnie dni smarowalam sie mascia zawierajaca antybiotyk i wzielam 2 pigulki z opakowania ,dzis bedzie trzecia, to przez ile dni powinnam zabezpieczac sie jeszcze dodatkowo? wydaje mi sie ze przez 7 a nie jestem pewna? odpiszcie

Gość hej hej
kiedys mi lekarzp owiedział że nie trzeba sie dodatkowo zabezpieczać jeżeli nie ma nic na ulotce napisanego o osłabianiu działania tabl anty

Gość hm hmmm
ale jak niby masc ma oslabic dzialanie anty? :o

jest to taka maść ktora mam zrobiona na zamówienie i ktora zawiera antybiotyk. smaruje się nia a raczej smarowalam bo mam zapalenie skory, bo jestem uczulona na proszki do prania. no nie wazne. chodzi mi o to czy 7 dni mam dodatkowo sie zabezpieczac ,jesli od dzis juz sie nie smaruje czy dokonca cyklu?

Gość nie wiem jak to jest
ale antybiotyk przyjmowany doustnie na pewno obniża ale czy maść musisz zapytać swojego lekarza bo tu ci nikt nie udzieli fachowej odpowiedzi

Gość hm hmmm
no ale ja nadal nie kumam... w jaki sposob masc ma ci sie dostac do krwioobiegu? :o

no dobrze ,pytalam sie w aptece i powiedziala ,że raczej nie ma wplywu ,wiec mnie to nie uspokoilo w 100 procentach i wole sie zabezpieczyc. Wiec jesli bym zazywala antybiotyk doustnie zaluzmy, to potem sie zabezpiecza dodatkowo przez 7 dni? tak?

Gość hej hej
każdy antybiotyk oslabia??

Gość Olciaaa
Gdy bierzesz antybiotyk doustny i jednoczesnie pigułki antyoncepcyjne to powinniscie z partnerm dodatkowo sie zabezpieczyc.Ale antybiotyk zew. na pewno nie obnizy działania pigułek

Gość Olciaaa
Gdy bierzesz antybiotyk doustny i jednoczesnie pigułki antyoncepcyjne to powinniscie z partnerm dodatkowo sie zabezpieczyc.Ale antybiotyk zew. na pewno nie obnizy działania pigułek