bajerkahh 0 Napisano Marzec 16, 2006 czesc jezeli przez 3 ostatnie dni smarowalam sie mascia zawierajaca antybiotyk i wzielam 2 pigulki z opakowania ,dzis bedzie trzecia, to przez ile dni powinnam zabezpieczac sie jeszcze dodatkowo? wydaje mi sie ze przez 7 a nie jestem pewna? odpiszcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej hej Napisano Marzec 16, 2006 kiedys mi lekarzp owiedział że nie trzeba sie dodatkowo zabezpieczać jeżeli nie ma nic na ulotce napisanego o osłabianiu działania tabl anty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hm hmmm Napisano Marzec 16, 2006 ale jak niby masc ma oslabic dzialanie anty? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajerkahh 0 Napisano Marzec 16, 2006 jest to taka maść ktora mam zrobiona na zamówienie i ktora zawiera antybiotyk. smaruje się nia a raczej smarowalam bo mam zapalenie skory, bo jestem uczulona na proszki do prania. no nie wazne. chodzi mi o to czy 7 dni mam dodatkowo sie zabezpieczac ,jesli od dzis juz sie nie smaruje czy dokonca cyklu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nie wiem jak to jest Napisano Marzec 16, 2006 ale antybiotyk przyjmowany doustnie na pewno obniża ale czy maść musisz zapytać swojego lekarza bo tu ci nikt nie udzieli fachowej odpowiedzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hm hmmm Napisano Marzec 16, 2006 no ale ja nadal nie kumam... w jaki sposob masc ma ci sie dostac do krwioobiegu? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajerkahh 0 Napisano Marzec 16, 2006 no dobrze ,pytalam sie w aptece i powiedziala ,że raczej nie ma wplywu ,wiec mnie to nie uspokoilo w 100 procentach i wole sie zabezpieczyc. Wiec jesli bym zazywala antybiotyk doustnie zaluzmy, to potem sie zabezpiecza dodatkowo przez 7 dni? tak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej hej Napisano Marzec 16, 2006 każdy antybiotyk oslabia?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bajerkahh 0 Napisano Marzec 16, 2006 nie każdy ,na ulotce masz napisane jaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olciaaa Napisano Marzec 16, 2006 Gdy bierzesz antybiotyk doustny i jednoczesnie pigułki antyoncepcyjne to powinniscie z partnerm dodatkowo sie zabezpieczyc.Ale antybiotyk zew. na pewno nie obnizy działania pigułek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Olciaaa Napisano Marzec 16, 2006 Gdy bierzesz antybiotyk doustny i jednoczesnie pigułki antyoncepcyjne to powinniscie z partnerm dodatkowo sie zabezpieczyc.Ale antybiotyk zew. na pewno nie obnizy działania pigułek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach