moniSSka 0 Napisano Marzec 16, 2006 dziewczyny 2 dni (dzisiaj wieczorem bedzie 3) biore Rigevidon, mowicie ze po tabletkach macie spadek libido.. ja zauwazylam ze u mnie jest wprost przeciwnie... czy to tylko tak na poczatku jest ono podwyzszone a potem spadnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NiooNiA 0 Napisano Marzec 16, 2006 mi po Dianie tez zdawalo mi sie ze wzroslo.. a pozniej spadloo moze nie do 0.. ale duzo, wogole nie mialam ochoty., a jak robilam przerwe , ochota wracala z wiekszona sila.:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość olk Napisano Marzec 16, 2006 Dziewczyno...a kto Ci go przepisał? Ja kiedyś dostałam regewidon od jednej ginekolog...był tani więc kupiłam zapas na pół roku ...ale ten lek strasznie pobudza apetyt...ja cały czas byłam głodna...po pół roku [jak mnie się zapas skończył] poszłam do przychodni rodzinnej i jak mój lekarz zobaczył te tabletki to spytał kto mi je dał i jak się po nich czuję...czy za dużo nie przytyłam...powiedzia.lam ża owszem...więc on na to że to tabletki starej generacji i że maja bardzo dużą dawkę hormonów... zmienił mi na ciles po którym schudłam , cerz się ładna zrobiła itp. a brałam go ze 4 lata..:-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniSSka 0 Napisano Marzec 16, 2006 no przypisal mi go pewnie ginekolog. Ja narazie nie widze wzrostu apetytu.. chociaz to dopiero poczatek brania. Cilest jest drogi.. widzialam nawet za 40 zł.. a jezeli mialabym kupic tabletki za 40 zł to wolalabym juz dolozyc kilka zlotych i kupic plastry.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach