Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Juzzeff

Męski słownik dla pań!!!

Polecane posty

Gość Juzzeff

Męski słownik dla pań!!! Jestem głodny. = Jestem głodny. Chce mi się spać. = Chce mi się spać. Jestem zmęczony. = Jestem zmęczony. Może byś do mnie wpadła? = Kiedy pójdziemy do łóżka? Może byśmy poszli razem do knajpki? = Kiedy pójdziemy do łóżka? Mogę do ciebie zadzwonić? = Kiedy pójdziemy do łóżka? Zatańczymy? = Kiedy pójdziemy do łóżka? Nudzi mi się. = A może poszlibyśmy do łóżka? Kocham cię. = A może poszlibyśmy do łóżka już teraz? Ja też cię kocham. = No, skoro już to powiedziałem, to może wreszcie poszlibyśmy do łóżka? Porozmawiajmy = Chcę wywrzeć na tobie wrażenie, że jestem osobą o głębokiej osobowości, a może wtedy zechcesz się ze mną przespać. Taak, niezła fryzura. = Przedtem było lepiej. Taak, niezła fryzura. = I za to zapłaciłaś 150PLN?!? (W czasie zakupów)Ta jest niezła. = Weź wreszcie którąś z tych kiecek i chodźmy z tego sklepu.

Gość Juzzeff
jem za dużo masła:O

MĘŻCZYŹNI!!! odpowiedzcie mi na pytanie: czy ten osobnik powyzej faktycznie ma rację....??? :O

Gość mężczyźni
wypierdalaj dziwko🖐️ :classic_cool: (h2)

Gość męższczyźni
hehehe taka....:D:D:D tu nie ma takich przykład u góry :o

Gość bzdura.......
To jest bzdura. Albo moze nie - ale tylko jesli chodzi o "zwiazki" panow w dresach. W prawdziwej milosci, osob inteligentniejszych od słoika, cos takiego nie ma miejsca. Aha, a ja jestem facetem.