Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawa....

Jaki jest śluz w pierwszych dniach po zapłodnieniu?

Polecane posty

Gość ciekawa....

Po owulacji, bez zapłodnienia wiadomo jaki-lepki i biały, A gdy dojdzie do zaplodnienia??

Gość ruth
ja tez chciałabym się dowiedzieć.. jesli ktoś byłby na tyle dobry i napisał.. będe wdzięczna

Gość ja rowniez
chcialabym wiedziec a i jeszcze jedno jak np wczorak mialam (czwartek) owulacje i kochalam sie z mezem w srode rano i dzisiaj rano czy mozliwe ze moge byc w ciazy?????

Gość ruth
do ->ja również nie jestem pewna w 100% ale masz jakąś tam możliwość zajścia w ciążę skoro owulacja jest jako tako tez dniem płodnym.. a może się mylę? widzę, że na tym poście tylko my-nieuświadomione;) pozdrawiam!

Gość ruth
poprawiam się:P bo xłe przeczytałam.. jeśli kochałaś się dzień przed owulacją.. to miałaś dni płodne!

Gość ja rowniez
heheheh no wlasnie my nie uswiadomione kurcze jak to trudno wyczuc kiedy jest to jajeczkowanie mialam bol i mi przeszlo i nie wiem czy to byl momen uwolnienia jajeczka czy to swiadczy o zblizajacym sie jajeczkowaniu i zaznacze jeszcze ze mialam wtedy temp 37,3 i przez dwa dni 36.9 a przed bolem dosc niska bo 36,2 i w sumie maialm taka od miesiaczki az do 16 marrca i wtedy ten bol podwyzszona temp w ten dzien najwyzsza ehhh sama nie wiem no moze ktos uswiadomiony nam doradzi i pomoze pozdrawiam

Gość ruth
podnosze.. i prosze o odp.