Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Duduśka

Dziewczyny BLAGAM pomózcie, temperatura!!!!!!!

Polecane posty

Gość Duduśka

Dziewczyny mam do Was takie pytanie, bo widze ze jestesci zorientowane. Jezeli temperatura w okresie poowulacyjnym przez 12 dni byla okolo 36.96-99 stopni, 13 dnia 36.91 a 14 dnia 37.1 to znaczy, ze to spadek tuz przed menstruacja? czy to możliwe, by spadala mimo ciąży? proszę o odpowiedź!!!!

Gość Duduśka
BŁAGAM!!!!

Ja tu nie widze żadnego spadku temp. Setne części stopnia to już nie jest istotne. Jakby spadło o 2- 3 kreski czyli np do 36,6 to wtedy byłby spadek i prawdopodobnie na drugi dzień dostałabyś @. Ale to wszystko tylko teoria. Pozdrawiam:-)

Gość Duduśka
sorki strasznie sie pomylilam tego 14 dnia to nie 37.1 a 36.71.!!!!!!!!!!!!!!!!!

W czasie ciąży rzeczywiście jest podwyższona temperatura i może być ona każdego dnia inna, ale może a nie musi być objawem ciąży. U mnie tak było, raz była wyższa, później niższa, jednak nigdy 36,6 i byłam w ciąży. Kilka lat temu, obawiałam się ciąży i koleżanka powiedziała zmierz sobie temperature, jeżeli będzie wyższa niż zazwyczaj, to pewnie jesteś w ciąży. Zmierzyłam nie jeden raz była wyższa, ale w ciąży nie byłam. To siła naszej psychiki. Najlepiej zrób test ciążowy on rozwije Twoje wątpliwości, we wczesnej ciąży najlepiej rano.

Gość Duduśka
Menusia dzięki za odpowiedź, boje sie strasznie!!!!!!!!!! Boje sie robic ten test! Och, ale sie narobilo :-(