Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cycusiątko

Czy tez wam sie rozeszly sutki w ciazy?

Polecane posty

Gość cycusiątko

bo moje zmienily srednice z 4 cm na 7cm i zastanawiam sie czy tak juz zawsze bedzie??? zmniejszaja sie otoczki czy takie juz zawsze zostaja dokladnie?

Gość cycusiątko
mówisz...? to fajnie. Bo sa naprawde szerokie i boje sie ze sie rozejda jeszcze bardziej :-) bylabym zadowolona jkby chociaz troche sie zmniejszyly. i brodawki tez mialam jak male groszki bonduelle a teraz sa prawie jak male wisienki.. i cale otoczki brazowe jak u murzynki.. kiedy pigment sie cofnie :-) i brodaweczki NAPRAWDE WAM sie tez zmniejszyly??

Gość misia pisia sisia
zostaną brązowe , ale się zmniejszą

ale nie aż tak bardzo brązowe. ten pasek na brzuchu też jeszcze trochę mam, a to już prawie 9 m-cy po porodzie. te otoczki tak rosną bo dziecki łatwiej ssać, tam jest taka inna skóra. Noworodek ma małą buźkę, a taki jak mój to już pół cyca połyka.

Gość cycusiątko
o kurde jak to??? zostana takie czarne.. no wiecie co.. ja myslalam ze od razu sie rozjasnia.... ... ale chamowa... nie chce miec takich czarnych... moja mama ma jasnorozowe myslalam ze mi tez wyblakna :-) ...ech.. mialabym wyblakle... chcialabym czarne... tak jak z wlosami -- krecone chca proste a proste krecone ... szkoda... mowcie dalej jak to sie dzieje z brodawkami, otoczkami i kolorem... .. latwiej trafic dziecku.. chyba glab nie jest i ślipia ma :-) niedobra matka natura na ch.. to wymyslila... ..ech piszcie dalej ...

Gość ja mam paseczek
na brzuchu, a dzidzia ma juz pra wie 7 lat :-)

Gość misia pisia sisia
hehe czarne też fajne , nie martw się :)

Gość myszonek maly
tak, mi sie poszerzyly ale nie wiem czy sie zejda... brodawki grubsze i wszysto pociemnialo Tez ponawiam pytanie?? Kiedy to zejdzie..

no właśnie... ja jeszcze przed zajściem w ciążę ale jak czytam o tych sutkach, pręgach, porodach to sobie myślę, ze matka natura kiepsko to wymyśliła;) :P cycusiątko - masz fajny nick :classic_cool:

Gość cycusiątko
Frosty - jestem swoja, ale przybralam pomarancza bo sie wstydze o tym mowic :-p ze mnie wysmieja :-p No i martwie sie o swoje cycusie teraz... Mozna by bylo je przypudrowac dookola... ale co z tego, jak na srodku gapia sie wielkie dwie wisnie zamiast malutkich groszków.. prosze bardzo o odpowiedz - komu sie powiekszyly brodawki w ciazy i kiedy powrocily do normalnego stanu Mamy, nie badzcie takie!!! Podzielcie sie informacjami sknery

Gość a moze by tak
przestalabys wydziwiac? co z tego, ze napisze Ci: po riku wszystko wraca do normy? tak mialam, ale nie powiedziane, ze z Toba bedzie tak samo bez sensu :O

Gość cycusiątko
no bo to wazne - ja nie wiem NIC na ten temat jesli pojawia sie kilka osob, ktorym sie to cofa po roku - mam szanse, ze u mnie tez tak bedzie. Tylko bylam ciekawa czy w ogole sa takie osoby, czy tez raczej wszystkim pozostalo to bez zmian :-)

Ja nie karmie juz prawie cztery miesiace i tez nie moge sie doczekac kiedy te wstretne otoczki sie zmniejsza...generalnie to stan biustu ( nie tylko otoczki...) mnie doluje na maxa, ale lekarka powiedziala, ze od skonczenia karmienia piersi maja dwa lata na powrot do siebie..Szmat czasu!!! Ale i tak takie same nie bede... Plakac mi sie chce jak na siebie patrze..Eh!