Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *rumianek*

BABSKA ZŁOŚLIWOŚĆ

Polecane posty

Gość *rumianek*

Czy zdażyło się Wam,żeby jakaś baba,która źle Wam życzy, "napaprała" w Waszym związku/życiu/przyjaźni.Kto to był i przede wszystkim czy dostała za swoje???Piszcie :)

teraz taka jedna prubuje mi zaszkodzić :-( mam nadzieję że jej się nie uda

Gość *rumianek*
ame_la co to za zołza,może coś poradzimy!!

Gość miśka miśka
mi też taka jedna szmata próbuje rozwalić mój związek,nie wiem jak ją załatwić

hihi, tak mi jedna taka \'napaprała\' - moja niedoszła szwagierka. Od początku była do mnie uprzedzona. A jak wyszły na jaw zdrady i zabawy a\' la flirty netowe jej braciszka i go zostawiłam to rozpowiadała wszem i wobec, że go zostawiłam, bo jestem materialistką. Kiedy parę osób uświadomiło ją, że za tym moim \'materializmem\' kryje się jednak coś innego - zmieniła front twierdząc, że przesadziłam bo flirty on-line ( z wysyłaniem zdjęć i spotkaniami w realu) to nic takiego, ot, niewinne igraszki. Pół roku poźniej dowiedziała się, że jej małżonek, z którym ma 4 letniego syna, oczekuje kolejnego dzieciątka z panną poznaną na necie. Minę miała nietęgą. A i wyrozumiała mniej była ;)

oj nie mów o szwagierkach..ta moja twierdzi ,że jej brata zabrałam i przestał ją wspierać finansowo-dorosła baba a taka głupia! Poza tym ona ma męza i dziecko,jak by byla sama to może bym ją jeszcze sobie wytłumaczyła...no i my tez mamy rodzinkę i dzidziusia przecież mój mąz nie będzie utrzymywał jaj rodziny :o

Gość zastanówcie się
zanim zaczniecie je niszczyć zastanówcie się ile w tym ich winy a ile WASZEGO "UKOCHANEGO"!! wasz facet tez chyba ma cos do powiedzenia chyba ma mózg umie podejmowac decyzje wie co dobre,prawda?

Gość *rumianek*
Ja mam ciotkę,która uwielbia oczerniac moją siostre i mame.Ostatnio wymyśliła,że moja siorka się tak wywróciła na weselu (że niby była taka pijana),że jej całe majtki widać było.Oczywiście stało się to wtedy,kiedy "akurat" moich rodziców tam nie było.Bzdura kompletna :/ najlepsze jest to,że te bzdury opowiada dalej!!Mamie podobno tez nabruździła w pierwszych latach małżeństwa,chciała ją skłucić z rodzicami taty,na szczęście wszystko się wyjaśniło.

Gość miałam kiedyś taką koleżankę
z której chłopakiem się przyjaźniłam, ale nic między nami nie było nigdy, która generalnie była dla mnie bardzo miła, ale lubiła mi czasem wsadzić szpileczkę. Otóż ta koleżanka bardzo szczegółowo mnie zawsze informowała, gdzie i z kim widziała mojego faceta (oczywiście z samymi laskami, a jakże), chociaż nie chciałam tego wiedzieć, nasz związek i tak już się kończył i nie potrzebowałam jeszcze takich newsów na dokładkę, że on się prowadza z połową miasta. Jakiś czas później role się odwróciły, bo ja wiedziałam o romansach jej chłopaka, o których ona nie miała pojęcia, ale nic jej nie powiedziałam o niczym. Potem miała o to do mnie żal.

Gość Ibigail
Tak była taka jedna, latała nawet do czarow I wkurzyłam sie, ze ja nie moge go spotkac chco kochamy sie oboje. Daje mu cała siebie, troske itp a ona wyklinała mnie zycyzła mi zle.. boje sie miec teraz dzieci, moga urodzic sie chore... I on bral ja na piwo bo byla sama a ona korzystala na tym i wyplakiwala mu sie jaka to ona samotna - zwykly szantaz łzami. On nie daje sie takim dziwkom! Nie lubi takich bab!! I jedna Madzia, bo ladna, ale nie chcial z nia byc to rzekla wsciekla ze i tak go zdradze.. Znajomi ze lece na kase, co bedzie za ladna buzie mnie utryzmywac.. teraz to za zadzumiona buzie;) wiecie co, jak tak mozna...:(:(:( Ludzie z zazdrosci i z zawisci potrafia takie rzeczy robic:( No i potem on sie zastanawia, nie lubi zdrady:( To był cios ponizej, ze i tak go zdradze! a ja wierna nawet w myslach jestem, bo sa one ciagle z Nim i o Nim:) eh ludzie nie mieszajcie sie! Nie wasza sprawa, patrzcie zeby was nie zdradzono, osuzkujcie siebie nie innych, patrcie aby wami sie nie bawiono! Jak tak mozna1 👄 dla Ciebie Skarbie:) No i mam dziwna intuicje ze jego mama mnie nie lubi, siostr a chyba tez. Ale nie dziwie sie, wiem dlaczego;) Nie mam zalu:) jets okey:)

Gość Ibigail
Otóż ta koleżanka bardzo szczegółowo mnie zawsze informowała, gdzie i z kim widziała mojego faceta (oczywiście z samymi laskami, a jakże), chociaż nie chciałam tego wiedzieć, nasz związek i tak już się kończył i nie potrzebowałam jeszcze takich newsów na dokładkę, że on się prowadza z połową miasta. tak to smutne ale ale prowadza z polowa miasta. Nigdy w to ne wierz polowa to znajome, kolezanki ma do nich prawo:) A kolezanka wiedziała ze cie to zaboli, bo jak kochamy to smutno, ze z innymi sie spotykka a z ukochana nie:) Nie wierz kolezanka:) kobiety- a szczegolnie zaangazowane w facecie, ktorego ty masz - sa wredne i zdolne do roznych gorszych rzeczy!