Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Olciaaa

Tabletki na krążenie a pigułki!!!

Polecane posty

Gość Olciaaa

Hej dziewczyny od ok.roku bola mnie nogi i mam widoczne niektóre żyły e. No i popękane naczynka. Juz przed braniem pigułek miałam czesto opuchniete nogi i bolesne.A że biore hormony od 2 lat tak wiec nie wiem czy pigułki nasiliły u mnie tę dolegliwość.Z drugiej strony musze brac pigułki ze wzgledu na inna dolegliwość ziwazana z zaburzeniami hormonalnymi.Uzywam masci poprawiajace krazenie z kasztanowca.Zastanawiam sie czy moge brac tez kapsułki poprawiajace krazenie? z kasztanowca? Do lekarza wybieram sie za 2 miesiace to sie zapytam.Ale moze któras z Was wie cos na ten temat.?

Gość victoria2006
Hej, ja biore takie malutkie tableteczki(zielone) na poprawienie krazenia.(nie wiem jak sie nazywaja) Pigulki juz biore ponad 2 lata i wszytko jest o,k. Tez mi wlasnie widac jedna zyle i cos mi naczynka pekaja

Gość Olciaaa
Na ulotce od tebletek na krążenie nie pisze o jakis przeciwskazaniach co do brania jezeli sie bierze pigułki.No dziewczyny piszcie....

Gość Olciaaa
Na ulotce od tebletek na krążenie nie pisze o jakis przeciwskazaniach co do brania jezeli sie bierze pigułki.No dziewczyny piszcie....

Gość akle
No tak na ulotce od tabletek na krązenie nic nie pisze o jakichś przeciwskazaniach do brania razem z tabletkami anty, ale moze na ulotce od tabletek anty są jakieś przeciwskazania. Lepiej sie dowiedz, bo moze sie okazać ze bedziesz stosowała tabletki na krązenie , które osłabią działanie tabletek anty. Pozdrawiam.