Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kitex_

Jest jakaś szansa dla moich włosów??

Polecane posty

Gość kitex_

Mam problem,mam dopiero17 lat a moje własy sa okropne juz w tym wieku,boje sie co bedzie za parenaście lat:( Włosów mam bardzo bardzo mało,są bardzo cienkie,włosa mozna przerwac bez problemu sa takie słabiutkie:(czuje sie jakbym miała z 60 lat aż mi sie płakać chce jak patzre na inne kobiety mające dużo pięknych włosów,a ja?:( nie chc emiec takich włosów,wątpie że jest jakiś sposób zeby mieć ich wiecej,grubsze,a może jest?? :( jesli cos mozecie napisac na ten temat napiszcie prosze z góry dzięki

Gość długowłosa dziewczynka
Kup sobie WYCIĄG ZE SKRZYPU POLNEGO.Jest bardzo dobry.Włosy przesstają wypadać i stają się gęściejsze.

Gość mala zaba 21
nie przejmuj sie tak bardzo:) ja sama mam cieniutkie wloski i tez czesto sobie mysle jakby to bylo fajnie miec piekne wloski ale niestety ja wlosy mam po tacie tzn sa cieniutkie i rzadkie takie jak Twoje:) na peno masz cos w swoim wygladzie co Ci sie podoba u mnie jest to np buzka i zabki:)

Gość mala zaba 21
a wyciag ze skrzypu polnego mialam kilka opak.i nie widzialam zadnych rezultatow:(

Gość alti
Kup sobie w aptece odżywkę maskę wax Treatment. 20 zł, ale warto

Gość mala zaba 21
hehe tez ja mialam:) opin na jej temat jest sporo dla mnie byla ok wloski ladne miekkie blyszczace a z wypadaniem...hmmm nie zaywazylam efektow a milam moze z 4 pudelka:(

Gość kitex_
mam tez łamliwe paznokciew,chyba kupie Silice,myslałam kiedys o tym skrzypie polnym,no niewiem.. ale włosów mi raczej przez to nie przybedzie chyba musiałąbym je sobie doczepic;/ :(

Gość przede wszystkim nie farbuj
pójdź do dermatologa - dostaniesz specjalne preparaty.

Gość kitex_
o farbowaniu nie ma mowy,jeszce siwizny nie mam :P

Gość hiha
Zrób ortomolekularną analizę pierwiastkową włosów, np. w Poznaniu to robią. Wtedy dokładnie Ci powiedzą czego brakuje Twoim włosą, ale jeśli w Twojej rodzinie to problem genetyczny to i tak niewiele Ci pomoże- taka to już Twoja uroda.

Gość Nie przejmuj się
Nikt nie jest idealny. Ja np. co z tego że mam grube i sztywne włosy po ojcu jak mam krzywe zęby i duży krzywy nos. A twoje włosy taką mają urodę po prostu. Są delikatmne, subtelne. Może właśnie o to naturze chodziło jak Cię planowała :)

Gość madziara08ka
nie martw się - Z badań CBOS wynika, że 25% kobiet za atrakcyjnych uważa mężczyzn z bujnymi włosami. Można wnioskować więc, że męskie łysienie nie jest dla nich przeszkodą. Mężczyźni jednak bardzo się tym problemem przejmują, dlatego gdy ich dotyka są w stanie wykorzystać każdą z możliwych metod, aby odzyskać dawny wygląd. Często jednak okazuje się, że wiele metod nie jest dostatecznie skutecznych http://www.handsomemen.pl/wlosy,lysienie,defekty_lodygi_wlosa.html