Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bojaca sie...

wydzielina z pochwy...prosze pomożcie!!!

Polecane posty

Gość bojaca sie...

od jakiefgos czasu z mojej pochwy wydostaje sie sporo wydzieliny ma ona taki lekko zółtawo-kremowy kolor...nie wiem co jest grane ...ok 5 miesiecy temu mialam nadzerke-ginekolog nalkladal mi taki lek(nie pamietam ja sie nazywal,ale kosztowal ponad 60 zl)...po tym nadzerka zeszla ale pojawila sie grzybica pochwy,ktora zostala wyleczona jakimis 3 globulkami dopochwowymi...nie wiem co jest...:(boje sie ...:(dodam,ze biore tabletki anty. czy ktos mial podobne objawy....??czy ta wydzielina moze byc nie przyczyna jakiegos znow paskuctwa??mam stalego partnera i kazde z nas nie kombinuje nic na boku...(bo jak znam zycie co niektorzy moga zaraz takie wywody robic....)co robic...?wiem,ze musze isc do gin,ale moge dopiero za ok tydzien isc...a do tego czasu chyba zwariuje...poczatkowo jakos myslalam,ze to minie,ale trwa z 2 tygodnie juz...jak nie lepiej...prosze tylko normalne odp...mam nadzieje,ze mozna tu na normalne osoby liczyc...

Gość monikaaaaaa
Czy oprocz tej wydzieliny masz dodatkowe objawy typu-bol,swedzenie ,pieczenie itp?

Gość poczytaj
skpoiuj link to wejdzie stronka

Gość monikaaaaaa
Czy ta wydzielina ma nieprzyjemny zapach?

Gość bojaca sie...
nie mam zadnych innych objawow...a wydzielina nie ma nieprzyjemnego zapachu...

Gość bojaca sie...
tak w ogole to dziekuje za odp.i za linka:)no wlasnie...uzywam perfumowanych podpasek wkladek codziennie...carefree i discreet...no wiecie tych zapachowych...czy to moze miec jaks wplyw na to...?

Gość monikaaaaaa
Skoro nie masz dodatkowych dolegliwosci a uplawy sa normalnego zapachu lub sa bezzapachowe to przypuszczam,ze jest to naturalna wydzielina.W powyzszych linkach jest dokladnie napisane,ze jej objetosc zalezy od dnia cyklu.W niektorych dniach jest jej wiecej.Normalna sprawa.

Gość monikaaaaaa
A te wkladki zmien na zwykle,bezzapachowe.Zwykle nie zmieniaja Ph pochwy i sa tez dobre.

Gość wkladka
slyszalam,ze zapachowe wkladki s aok,ale tylko czasami ...