Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcela_kc

fryzjer na slasku

Polecane posty

Gość marcela_kc

Witam! Mam 23 lata i nigdy nie robilam nic z wlosami-tzn nie farbowalam,jedynie skracalam.Od dawna mam zamiar cos zmienic ale najzwyczajniej sie boje ze cos sie nie uda i bede wygladac koszmarnie,dlatego chcialabym prosic o polecenie mi dobrego fryzjera ktory potrafi doradzic itp.Jestem ze slaska; z gory dziekuje za odp :)

Polecam studio Grazyna w gliwicach mialam tez problem z wloskami nie wiedzialam co z nimi zrobic pani grazynka doradzila mi fryzurke i szczerze mowiac ja teraz i ta osoba wczesniejsza w tych koszmarnych włosach;p to dwie inne tak wiec polecam na prawde:)) pozdrawiam

Gość marcela_kc
to sie super sklada bo mieszkam w gliwicach:) a na jakiej ulicy jest to studio?? dzieki:):):)

Gość ksiegowa
http://www.studiograzyna.prv.pl/ tutaj masz link:) alez prosze bardzo mam nadzieje ze bedziesz zadowolona tak jak ja:) jak juz przejdziesz metamorfoze to pochwal sie efektami;)

mieszkam w karkowie,ale pochodze z katowic-jedyna zaleta tego miasat jets berendowicz&kublin!!!! uwielbiam tego fryzjera na 3 maja kolo New Yorkera, za 60 zl robia koloryzacje z cieciem jesli umowisz sie na tzw pokaz-idziesz od nich, masz termin np na za 2 tygodnie, przychodzisz na ciecie za free, albo na kolor za 60 zl, super okazja, sa genialni, pelny profesjonalizm!~!!

Nixe a powiedz do kogo sie zgłosic? bo wolałabym isc do faceta kobietom nie ufam ;) chdze do katowic tez do superowego ale chcialabym wybróbowac cos nowego, wiec jakbys tak mogla napisac który z fryzjerów jest najlepszy w tym salonie, byłabm Ci wdzieczna :) bo słyszałam juz co nieco o nich i stronke odwiedziłam od nich ale fajnie by było miec jakis namiar ;) z gory dzięki!