Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nim wstanie dzień

może komuś jest teraz smutno tak jak mi ?

Polecane posty

Gość liliki
no mnie jest bardzo smutno:(:(:(

Gość puzelka
a czemu Ci tak smutno

Gość Oliwia39.......
uśmiechnij się :-) :-) :-) jest Ci smutno? wyjdź na spacer, oderwij się od natrętnychmyśli. po prostu nie myśl, wyłącz się, zrób coś inego, włącz muzykę, usiądź na podłodze i zacznij śpiewać, zadzwoń do kogoś, i pogadaj poplotkuj. pomaga:-)

Gość Naiwna33-latka
jak miło,ze nie tylko mi smutno

Gość Naiwna33-latka
podajmy sobie dłoń

Gość Oliwia39.......
w czym tkwi problem dziewczyny? proste pytanie i rosta odpowiedź. jeśli nie ma konkretnej odpowiedzi to wg pewnego psychologa Wy same chcecie być smutne, ten styl " wam sie podoba, takie "umęczone ludziki". może warto stawić czoła problemom, bo to wasze życie i wy macie władze nad nim. z uczuciami nie tak? zakończcie związek jeśli w nim tkwicie siłą, chcecie g zmienić?zdobyccie się na rozmowe, chcecie znaleźć prawdziwą miłość?przestańcie narzekać i wyjdźcie na powietrze, do ludzi, świat jest piękny, trzeba to tylko dostrzec.

Gość mi jest smutno
ponieważ mam w życiu pecha na pracę,zawsze po paru miesiącach w nowej pracy wszystko zmienia się na gorsze i nie chce się tam przychodzić,czy ktoś też tak ma?czy każdy jest zadowolony ze swojej pracy?

nie wszytko jest biale lub czarne, czasem samemu nie wie sie co zrobic, albo chce sie zrobic cos innego a los decyduje inaczej, nie wszytko jest proste, a najlepiej sie wygadac i najlepiej drugiego zrozumie ten co przechodzi przez to samo

Gość Oliwia39.......
Nim wstanie dzień: oczywiście że dobrze jest się wygadać komuś, kto przechodzi to samo co ty, ale powiedz mi czy to prowadzi do czegoś? takie żalenie się?nie, bo dzięki temu coraz bardziej pogrążasz się w swoim cierpieniu, mżesz nawet stwierdzić że to normalne, że nic mi się nie udaje, nic mi nie wychodzi, jestem nieszczęśliwa, ale to normalne, bo inni też tak mają, bo innym jest gorzej. a to nieprawda. MY decydujemy o naszym życiu, my powinniśmy próbować je zmienić, do niczego nie doprowadzi nas zwalanie całej winy za nasz błędy na Bogu ducha winny los? wiesz kto wymyślił przeznaczenie i głupi los?wiesz kto obwinia go za wszystkie złe chwile?leniwi ludzie, ktorzy siedza bezczynnie i czekaja z mina cierpietnikow na kolejna burze i kolejne zawirowanie. godząc się na to. nie wolno tak. ile masz lat? jeszcze duzo przed Tobą, uwierz mi że ty sama potrafisz odwrócić złą passe w zyciu, nie musisz czekać na magiczną przemianę. ja tez kiedyś należalam do osob co to o wszystko obwinialy zly los. ale zmienilam postepowanie, zmienilam myslenie.i co?udaje mi sie teraz.jesli nie wszystko to prawie wszystko, jesli mi sie nie udaje zakasam rekawy i dalej probuje, nie poddaje sie, wiem ze powodzenie zalezy od mnie!

Gość taki jeden jedyny
jezu chyba sobie te słowa wyryje na klacie;)poważnie bardzo inspirujące a jednocześnie pocieszające...WOW