Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elma_22

i znowu to samo

Polecane posty

Gość elma_22

Hej! Pisalam juz na tym forum, moze ktos sobie przypomina. Jesli nie, przedstawie krotko moja historie i moj problem. Otoz chodzi o mojego chlopaka i jego byla milosc, dziewczyne, z ktora razem studiowal i ktora mieszka w bloku naprzeciwko niego. Bawiac sie jego komorka, znalazlam smsa "Czesc Piekna, to kiedy umowimy sie na scalanie naszych czesci?". O tym pisalam juz na forum...Moj chlopak wytlumaczyl sie, ze chodzi o laczenie komputerow w celu wymiany mp3, obiecal trzymac sie od panienki z daleka, ona sobie w miedzyczasie znalazla faceta... Ale ja zrobilam sie podla i co tydzien w tajemnicy kontroluje jego telefon. Poza smsami w stylu "Jestes w weekend w domu, bo nie ma kto podlac kwiatkow, moja dziewczyna pojechala do rodzicow i ja tez jutro wyjezdzam", nie bylo tam nic strasznego... Ale jeden sms, z wczoraj rano "Czesc, Myszko, co u Ciebie slychac, dlaczego nie dajesz znaku zycia? Napisz koniecznie, co tam, buziaczki"... No az mna zatrzeslo, ale nie dalam nic po sobie poznac. Nie wiem, co mam o tym myslec, czy tak pisze sie do normalnej kolezanki? Moj chlopak jest niby kochany, cieply i czuly, ale do cholery...Co to ma wszystko znowu znaczyc? Dodam, ze odp. od tej panienki sa zawsze wykasowane...

Gość elma_22
Prosze, napiszcie cos, bo ja sama nie wiem, kocham mojego faceta, ale widmo tej dziewczyny mnie po prostu zabija

Gość dlaczego go nie kopniesz
w dupe, przeciez to jasne, ze on kocha ta laske do tej pory

Gość bez przesady...
bez przesady, na pewno jej nie kocha, ale faceci są próżni i lubią jak interesują się nimi laski, więc czasami prowokują takie właśnie rzeczy. To smutne. Mnie zeżarłaby zazdrość. Zresztą niedawno sama przeczytałam archiwum mojego faceta i okazało się, że pisze podobne rzeczy do swojej byłej dziewczyny. Zrobiłam mu straszną awanturę i od tamtej pory jest spokój. Nie pozwól mu na takie rzeczy. Ja mu wyraźnie zaznaczyłam,że to był ostatni raz jak coś takiego przeczytałam.