Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nicniewarta

Nie mam po co żyć...

Polecane posty

Gość nicniewarta

nie mam po co, coraz częściej myślę, że, gdyby nie moi bliscy (ktoś powie, że nawet po to warto...), lecz nie to ma nadawać siłę i napęd życia...mój motorniczy poszedł na emeryturę, a kolejka spada w przepaśc, od której nie ma ucieczki...

Gość nicniewarta
zastanawiam się tylko, kiedy i jak ...ale nie mogę, czy skazana jestem już by wiecznie tak się szamotać, zwykla egzystencja...

Gość nicniewarta
mam 13 lat i juz czuje jakby zycie nie bylo dla mnie :(

Gość nicniewarta
ale mój kot zdechł i to mi odebrało radość życia, po prostu życie straciło dla mnie sens, jedzenie nie smakuje, wywołuje mdłości

Gość rybababa
hej, kiedy moj Bob bokser zdechł tez nie chcialo mi sie zyć, a lat mam 30...jesli nie boisz się wziac następnego zwierzaka, to wez..moze pomoże

Gość nicniewarta
boję się wziąć następnego zwierzaka bo też zdechnie prędzej czy później, a pozatym ja nie chcę innego :( ja chce mojego kota :(

Gość nicniewarta
jasne,zawsze podszywy...nie mam ani13, ani nie z powodu kota,mam takie a nie inne mysli.... zwyczajnie nie widzę sensu życia, długo go szukam ...

Gość nicniewarta
sweet :classic_cool:

Gość nicniewarta
Obejrzyj sobie film Leila i Nick (Barefoot). Czysta, piękna miłość. Od razu zacznie Ci się chcieć żyć, chodźby z nadzieją, że kiedyś Ciebie spotka taka miłość.... Pozatym od 16 min filmu leci bardzo ładna piosenka, prawdopodobnie Dido. Nie znam tytułu. Wlasnie szukam tej piosenki. W dalszej części filmu również jest jeszcze kilka cudnych piosenek.

Gość rybababa
zajmij się czymś...

Gość rybababa
zeby tyle nie myśleć

Gość nicniewarta
ale ja nie chcę kochać, już...jestem z kimś... i nie chcę...robię wszystko, żeby zostać sama i nikogo nie zarnić ... ale dziekuję 🌻 nie myśleć...no włąsnie, ale to , że czymś zajmę myśli nie zmieni faktu istnienia, bezsensownego istnienia, jeść, pracować, kochać, robić co się lubi...i tak w kółko, czasem pomóc, poprawić komuś humor czy byt....i tak w kółko...ŻYCIE....ja już dziękuję , jestem beznadziejna, wiem...😭

Gość nicniewarta
slodka...masz racje...może? ehhh