Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Brzuchomówca

HYDE PARK

Polecane posty

Gość Brzuchomówca

Tutaj jest HYDE PARK i każdy może napisać co chce , o kim chce i jak chce. A jak nie chce to bez łaski ... JA PISZĘ TE SŁOWA ... Mam dość życia i popełnię samobója ...Tylko nie wiem co wybrać ? Sznurek, samochód,trutkę , wodę a może wódę ...

Jakbym mogła wybierać Jakbym chciała umierać To jaką śmierć bym wybrała?! Czy był by to skok z mostu Na betonowy pas po którym suną maszyny?! Tak,a tuz przed śmiercia Poczułabym się jak ptak. Najtrudniejszy jest sam skok, potem lecisz,lecisz...pach,niezyjesz. A może jednak bym wolała zginąć Miedzy dwiema żelaznymi belkami?! O tak,to było by noca,bo nocą jest tak cicho i smutno,jakby ktos umierał, Widziałabym wtedy tylko wielkie,oslepiajace oko, słyszałabym gwizd i pisk chamujących kół. Ostatni syk i pach,zginełam na brudnych torach pędzacego życia. A gdybym sie otruła?! W zaciszu swojego pokoju czekam, Aż mordercza substancja pozna całe moje ciało. A potem od środka będzie mnie zabijać, Powoli,bez bólu,bez krzyku...pach aż umre. A gdyby tak pistolet i tylko jeden strzał?! Stanełabym przed lustrem,w ciemnym korytarzu, Spoglądajac na siebie widziałabym tylko rozpacz,rozpacz bez łez,nie bedę płakac,za dużo łez wylanych,poprostu sie skończyły. Przyłozyłabym pistolet do ucha, Poczułabym zimny,metaliczny dreszcz na karku. Najgorszy jest spust, Ma się wrażenie,że całą siła trzeba go nacisnąć. Odliczałabym czas:trzy,dwa,jeden,jeden i 3/4,jeden i 1/2...pach,nie żyję! A może poprostu zasne?! I już się nigdy nie obudze. W swoim łóżku, pod swoją kołderką,z głowa na swojej poduszce... Sama nie wiem jak bym chciała umrzec, Bawiąc się w Boga czuję sie jak w supermarkecie,wiem czego chce ale zawsze wezme cos innego. Jeśli mogłabym wybierac,jednak wolałabym nie umierac. Ale teraz już tylko smierc na mnie czeka, Bo tylko ona jest wybawieniem

Gość puszek-okruszek
mam dola:(