Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Zszywka

Gdzie w Warszawie mozna kogos poznać?

Polecane posty

Mam 21 lat studiuje, niestety kontanty z ludzmi ze studiow koncza sie wraz z zajeciami, kazdy idzie w swoja stronę, efekt jest taki ze cale dnie spedzam sama. Niewatpliwie jestem troche dzika i mam problem z nawiazywaniem kontaktow szczegolnie blizszych, bo w anonimowym towarzystwie czuje sie nie najgorzej. Chcialabym poznać jakis ludzi z tym ze nie w necie, tylko w realu. Prawde mowiac chodzi tez o faceta, jak do tej pory nie mialam zadnego :-) [troche sie wstydzi] I TU POJAWIA SIE MOJE PYTANIE: Gdzie w WARSZAWIE moze pojsc dziewczyna w moim wieku fajnie spedzic czas lub sie generalnie zabawic (Lubie imprezy tylko nieastety na niwielu bylam) ? Problem z tym ze musialabym pojsc sama, nie da rady nawet wyciagnac zadnej kolezanki. Co moglibyscie mi doradzic?

Gość Zszywka podszywka
help...

Gość berek
W Warszawie poznać ciekawych ludzi można dosłownie wszędzie. A w twoim przypadku najszybciej na studiach.

Nie na studiach w moim przypadku nie mozna, wierz mi :-) juz ich poznalam cwiczenia sie koncza i dowidzenia ZADNYCH blizszych znajomosci Wiem ze ludzie sie poznaja np w autobusach ale ja jestem zbyt niesmiala musze miec pretekst.

Gość berek
Skoro nie potrafisz nikogo poznać w mniej sprzyjających okolicznościach (autobus, tramwaj, sklep itp) to może jednak skoncentruj się na studiach (tam zawsze możesz mieć pretekst żeby do kogoś zagadać). Ewentualnie możesz zapisać się na jakieś "kółka zainteresowań" typu szkoła językowa albo kurs tańca. PS Mnie to się raczej wydaje że ty nie masz problemu "gdzie" tylko "jak".

\"jak\" to tez jest problem, ale nie moge siedziec w domu calymi dniami bo juz i tak duzo stracilam. Na kurs jezykowy chodze ale pechowo trafily mi sie fajne, stare dziadki, no zartuje z tym dziadkiem ale najmlodsi maja 40 lat. Rozmawiam z ludzmi na studiach, mam grupe ludzi z ktorymi przebywam jest fajnie zartujemy sobie, wykonujemy projekty wspolnie i na tym koniec to nie sa przyjaciele oni maja wlasnych znajomychm, chlopakow, imprezy na ktore nikt mnie nigdy nie zapraszal. Zeby sie nie denerwowac dalalm sobie juz z nimi spokuj i zaczelam szukac czegos innego. W tym roku jade na wyprawe rowerowa z kompletnie nieznanymi ludzmi, moze bedzie fajnie. Ale co teraz? Generalnie na ogolnej zawsze takie tlumy a cos prawie nikt nie pisze.

Gość chłopak swojego chłopaka
... oni maja wlasnych chlopakow... - ach, żyć nie umierać :D Poflirtuj z dziadkami. Może któryś szuka młodej kochanki.

Gość .pupa.
idź do pubu

one :P Jak tak sama wparuje do tego pubu to nie bedzie troche dziwne? Czy tam generalnie nie chodza ludzie grupami lub parami? Bylam caly jeden raz i zapamietalam duszacy smrod od papierochow, no ale coz czasem sie trza poswiecic...

Gość a skąd wiesz ...
na Centralnym !!!!!!

Gość ubu król
Ostatecznie możesz poznać jakiegoś warsiawiaka tutaj na forum, a potem się z nim umówić w realu.

Gość mariolaKot
a wiesz, ze mam ten sam prolem? :)

Gość sticiunia
zszywka, tez mam ten problem... jak chcesz to napisz jogurt2@op.pl zawsze bedzie nas dwie! ;)

Gość Emmett Fitz-Hume
blokers i ławkers jest z Warszawy ale z nim bez foty nie pogadasz :D

Gość mnie zawsze zaczepiają
w podziemiach przy centralnym. przejdz się tam, może też kogoś poznasz :]

Hej i ja również poszukuję towarzystwa czy to do rozmowy czy spacerów czy szalonych imprez :) Mój mail kasiutka01@o2.pl

Gość przyjaciel wesołego darka
To gdzie Ty mieszkasz na Tarchominie ?