Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maksina

GRACO

Polecane posty

Gość maksina
CZY NIKT NIE MOZE SIE WYPOWIEDZIEC NA TEMAT TEGO WOZKA:(( Pytam poniewaz slyszalam ze kola sa malo wytrzymale czy to prawda?

Gość maksina
ALE CZY KTOS JUZ MA TEN WOZEK I MOZE SIE WYPOWIEDZIEC?

Gość zagwostka
Nie mam tego wozka, ani nie planuje kupic, jednak czytalam o nim sporo. Kola podobno nie sa amortyzowane - jedynie tylna os, co podobno niewiele daje. Poza tym nosidlo jest bardzo male - tylko 60 kilka cm dlugosci. Bardzo duzo wypowiedzi znajdziesz na forum gazety.pl

Mi sie rowniez ten wozek podoba,z tym ze w innym kolorze. Co najwazniejsze jest lekki i podobno wygodny. Jeszcze mam czas na kupno,ale jestem zainteresowana wlasnie takim wozeczkiem:)🌻🌻🌻

Gość hmmmmmmmmmmm
mialam go ale szybko soe go pozbylam ta wkladka dla noworodka malutka, kolka plastiki , ciezki i bardzo duzy po zlozeniu.Lepiej kup implasta o wiele lepszy

Gość /lączenie tematów/
Temat: wózek graco? czy ktos ma? jaki jest? 12:40 szatyneczkaaa żyj tak jakby kazdy Twój dzień był ostatnim 13:03 podnoszęę 13:05 donna leng moja chrzesnica takim jezdzi.Ma bardzo duzo minusow.Ona ma graco quadro deluxe.Co chcesz wiedziec? [url=http://www.byckobieta.pl/kalkulator-kalendarz- dni-plodnych.html]Dni płodne

ten wozek jest dobry jako wozek na spacery -latwo sie nim manewruje -duzy koszyk nie wyobrazam sobie zapakowania tego wozka do auta chyba ze kombi, te plastikowe kolka na jazde np po lesie zupelnie sie nie nadaja. Na wkladka bardzo malutka i nie wygodna. Ogolnie za cene 1000zl mozna kupic cos lepszego

Gość /lączenie tematów/
Temat: opinie o wozkach graco 20:57 wozkomama prosze o opinie na temat wozkow graco..najchetniej tych z poleczka na butelke..nie pamietam rodzajow ..ale wszystkie opinie i sugestie mile widziane dziekuje 20:59 olinek nie wypowiem sie jako osoba testujaca te wozki. Ale rozmawialam ze sprzedawca w sklepie "entliczek petliczek" i nie polecal.Szybko sie rozklekotuja ponoc bo maja duzo plastikowych czesci.A servisowanie jest problematyczne. Ale uzytkowo sie nie wypowiem bo nie posiadalam "Nie rezygnuj nigdy z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu.Czas i tak upłynie" www.ramza.pl http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10716 ;133/st/19990412/n/Ola/dt/6/k/a320/age.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-19971129001001 30.png

Gość /lączenie tematów/
Temat: WóZEK GRACO - CZY WASZE TEż TRZESZCZĄ ? 12:32 /******/ 12:34 /******/ Mam wózek Graco Ultima Plus od sierpnia zeszlego roku. Od poczatku skrzypiał i klekotał , chybocze sie na boki. Czy wasze wózki tez czy tylko ja trafiłam na ferelny model. 12:40 ike ja miałam grako i też trzeszczał od początku- na dodatek po pewnym czasie obluzowało sie oparcie i przy każdym krawężniku rozkładało sie do pozycji leżącej......... niestety grako nie są zbyt dobrymi wózkami 12:48 /******/ kurde mam wrażnie że się rozleci zaraz. 12:56 kroma ja mam rok i w ogole nie skrzeczy mam synka i córeczkę, których kocham nad życie http://www.pajacyk.pl/ 18:33 może jeszcze jakieś spostrzeżenia 18:51 obserwatorka z okna tramwaju Rada-jeżeli jeszcze na gwarancji to oddajcie to gó...

mam graco ale spacerowke i jest oki choc musze przynac ze skrene przednie kola czasem sa do bani,mozna dostac szalu z nimi