Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieciakkkkkkkkkkkkkkkkkk

mam dzieciny wyraz twarzy!co robic?

Polecane posty

Gość dzieciakkkkkkkkkkkkkkkkkk

dziewczyny mam 21 lat a twarz 14 latki!nawet jak sie umaluje ufarbuje to wygladam jak dzieciak!co zrobic?

Gość Kurdupel 170 cm
Nie martw się! A co ja mam powiedzieć. Jestem facetem, mam tyle samo lat co ty, a mierzę tylko 170 cm, rozmiar buta ledwo 40, twarz jak dziecko, waga lekko-śmieszna. No i do tego PRZESRANE ŻYCIE bo żadna kobieta mnie nie chce! A Twój młody wygląd to tylko atut, bo jesteś kobietą !!! Pozdrawiam

Gość Malwinaaaaaaaaaaaaaaa
kurduple ja cie chce!!

Gość pozdro to oblesne co mowisz
o, kurdupel z mala stopa i cienkim fiutem sie odezwal :D pozdro, dawno cie tu nie bylo

Gość pozdro to oblesne co mowisz
zapomnialam dodac, ze bez prawa jazdy :D

Gość Kurdupel 170 cm
Tak w dodatku mam na mimę Darek i jestem z Przemyśla ;)

Gość tak to p5rawda
nie przejmuj sie!!! za kilka lat wszystkie kolzeanki bede ci zazdrosic i zawsze bedziesz wygladac mlodo!!! ja tez mam 20 lat a wygladam na 16,17 i teraz tym sie nie przejmuje!!!!

Gość .....sabrina....
ja mam 25 i dalej zdarza się że pytają mnie o dowód:),ale w sumie mi to nie przeszkadza(pod warunkiem że mam go przy sobie:))

czym wiecej lat Ci przybedzie, tym bardziej to bedziesz doceniac :D ja tez zawsze wygladalm jak dzieciuch, mala, chuda, bez piersi do 16-go roku zycia, z dziecinna buzia, teraz mam 26 lat, jestem wciaz mala, juz nie taka chuda :O, piersiasta i wciaz moja buzia wyglada mlodziutko, wszyscy mi daja 20 lat, teraz mi to nie przeszkadza :D tym bardziej, ze moj chlopak ma 22 lata wiec przynajmniej nie wygladam jak jego ciotka :P

Gość Aalfa
nie dość, że kurdupel, to z Przemyśla...

Gość nooo muszę przyznać
że dziewczyna to jeszcze może przeboleć bo faceci nawet lubią jak kobieta ma w sobie coś z dziecka. Ale facet ? :( Ma przesrane.. Kiedyś dałam kosza jednemu chłopakowi, bardzo ładnemu zresztą ale niestety wyglądał za młodo, jak niedorosły chłopczyk a nie jak mężczyzna. Mimo że chłopczykiem już nie był. Po prostu czułabym się jak jego mamusia. Niefajna sprawa.. :/ Kobiety lubią męskich facetów przy których mogą się poczuć w pełni kobietami.