Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moderus

Po czym poznać,że mężczyzna interesuje się kobietą??

Polecane posty

Gość no zapewne bys nie zrobiła
zapytajkaa, a spiaca nie jestes? :P tu juz nie ma na co odpowiadac bo wszystko zostało powiedziane :)

Gość zapytaaajka
Nie,nie jestem śpiąca:)Chętnie z Tobą porozmawiam:) Odpowiesz mi na moje pytania?;)Odpowiesz:)

Gość heeey dobrzy ludzie
... mi podobała się taka jedna. Miałem jej numer tel, och rety - calutkie dnie oczekiwania na jej sygnał lub jakis znak. Bijące mocniej serce, gdy myślałem o niej. Mogłem godzinami na nia patrzeć, jak w tej piosence: "(...) najchętniej zamknął bym Cię w klatce, bo kocham na Ciebie patrzeć." Hmm dziwne to było - interpretacja każdego jej gestu na 1000 spobów, itd. Najgorsze było to, że nie wiem co ona czuła do mnie.. Byliśmy oboje jedak twardzi - nie dawaliśmy sobie wzajemnie żadnych znaków typu "podobasz mi się". I właśnie różni ludzie są różni - każdy reaguje inaczej. Ale są też pewne schematy - i w tym topiku prawie wszystkie są opisane :)

Gość zapytaaajka
I nie jesteście razem??

no niestety nie odpowiem bo jestem mezczyzna i nie wiem jak wygladam gdy mi zalezy :P to własnie kobiety powinny widziec i wiedziec :) masz intuicje (kobieca :D ) wykorzystaj to :)

Gość zapytaaajka
O.K.Nie wiesz jak wyglądasz niech Ci będzie.A co robisz jeśli Ci na kobiecie zalezy,co jej mówisz,gesty?To napewno wiesz:)

Gość heeey dobrzy ludzie
koniec końców nie. Motto: gdy domyślasz się, że mogłabyś sppodobać się komuś - daj mu jakiś malutki znak. On (przeważnie) na to czeka. Masz do stracenia mało a możesz zyskać dużo :D

Gość zapytaaajka
Wiem to:)chociaż to trudne:).A dlaczego nie spróbujesz żebyście byli razem?

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk
Słuchajcie, a jeżeli facet przygląda się Tobie od stóp do głów.... ????? :P Później ucieka wzrokiem. Co on tam sobie myśli? :P

Gość zapytaaajka
I nikt mi już nie odpowie:(

gdy mi sie spodoba kobieta, staram sie byc przy niej, rozmawiac (by ja poznac) i co dziwne, interesuje mnie co ma do powiedzenia :P ale takich rzeczy sie nie da zauwazyc.... poza tym, ciesze sie na jej widok i inne banalne oczywiste rzeczy... no i oczywiscie propnuje pogłebianie kontaktu :P

Gość heeey dobrzy ludzie
zapytaaajka -> Za dużo "podchodów" i jej się znudziło to. Teraz ma już swojego chłopaka i wygląda na to, że jest z nim szczęśliwa. Nie ma sensu tego rozbijać. A tak każdy jest zadowolony. No.. prawie każdy :) Nieśmiałość to beznadziejna cecha.

Gość zapytaaajka
no zapewne bys nie zrobiła---->A inne banalne rzeczy to?;)pogłębianie kontaktu??;)w jaki sposób;):-D

Gość zapytaaajka
heeey dobrzy ludzie ----->To przykro mi bardzo:(Szkoda:(ale napewno spotkasz swoją wymarzoną kobietę:)i będziesz szczęśliwy:)i nie bądź już nieśmiały:)

zapytajaaajka - a mi sie zdaje ze robisz sobie jaja :D banalne rzeczy - usmiech, słuchanie, zainteresowanie, nie spogladanie na zegarek, nawet nie odbieranie komorki :P pogłebianie - zaproszenie do kina pubu restauracji gdziekolwiek....... to jesli chodzi o kontakt "na zywo" a tak to sa jeszcze smsy, komunikatory, zwiekszony kontakt itd itd itd........ odpowiedz sobie na pytanie jak poznac ze kobieta sie intersuje mezczyzna i mysle ze wyjdzie podobnie :) a teraz ide spac :) wykorzystaj intuicje :D

Gość heeey dobrzy ludzie
zapytaaajka --> przecież się nie skarżę :D Ale dzieki wielkie :D :D, Tobie też życzę spełnienia marzeń :) i niech ktoś wreszcie odpowie wyczerpująco na Twe pytania !!!

Gość kkkkkkkkkkkkkkkkk
Skoro mam polegać na swojej intuicji, to wole już nic nie wiedzieć! :D Chciałabym sie mylić :O Dobranoccc

Gość zapytaaajka
no zapewne bys nie zrobiła ----->Nie nie żartuję.Dziękuję za odpowiedzi:)chociaż to wszystko to wiem:) Miłych snów :) pozdrawiam serdecznie

Gość zapytaaajka
heeey dobrzy ludzie ----->A może Ty odpowiesz mi wyczerpująco na moje pytania?;)Słucham:)

Gość heeey dobrzy ludzie
chyba nie potrafię tego tak ładnie uczynić. prawie wszystko zostało już powiedziane. A wiesz, że czasami jest odwrotnie? Milczy przy tobie np. Ale to rzadko. Najcześciej jednak po prostu stara się podrywać kobietę! Aha - wyśle też walentynke, kupi kwiatka na Dzień Kobiet i postara się we wszysktkim pomoć - ale to wtedy gdy często się widujecie.

Gość zapytaaajka
To co napisałeś to zaczyna się interesować kobietą?czy zaczyna do niej coś czuć?

Gość ja tez chce wiedziec
No własnie zaczyna cos czuc czy juz wpadł?

Gość zapytaaajka
a wpadł to co przez to masz na myśli??zakochał się??

Pisze smsy,kupuje kwiaty na dzien kobiet,sle maile,widzimy sie codziennie,duzo rozmawiamy,smiejemy sie, co to moze znaczyć?

tak o to mi chodzi? Czy cos czuje?

Gość heeey dobrzy ludzie
hmm trochę nie tak. Albo coś czuje albo nic nie czuje. Nie ma stanów pośrednich- zauroczenie malutkie czy duże? To to samo. Chociaż czasami jest coś takiego jak "odkrywanie" kogoś doskonale znanego z dania na dzień. Chociaż czasami jest taka pułapka - facet może interesować sie kobietą, wtegy gdy czuje jej zainteresowanie. To zawsze tak działa.

musze dodac ze ma zone, tylko nie bardzo zachowuje sie jak na meza przystało!

Gość zapytaaajka
ja tez chce wiedziec ---->to lepiej daj sobie z Nim spokój.Jak ma ułożone życie i ma żonę,takie jest moje zdanie

Oboje twierdzimy, że to przyjazn, tylko ja nie chce przyjazni lecz czegos wiecej! I nawet nie zalezy mi na tym jego małżenstwie! Obawiam sie,że zaczynam powoli miec za duzy wpływ na niego!