Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karo karo linka

mam ROZWIAZANIE na cellulit i tluszczyk na brzuchu!!

Polecane posty

Gość karo karo linka

kilka miesiecy temu mialam straszny cellulit.. zaczelam uzywac "total body lift" z clarins (cena ok 180zl) bylam w polowie drugiego opakowania i moj facet powiedzial- ale ci uda wyszczuplaly! i nie masz juz cellulitu! ja sama nie zauwazylam kiedy ! moja sis niedawno widziala moje fotki w bikini (bylismy trzy tygodnie na wyspach kanaryjskich) i mowi - kurcze, ale masz szczuple nogi! poza tym skora jest jedrna, gladka. wiec polecam!!! niech wam tez pomoze :) pozdroweczka

Gość nie mam 180
na balsam :O

balsamik za 180zł, wyspy kanaryjskie... jej.. a jak spedzam wakacje najdalej we włoszech (ale sie chwale ;) ), to co mam sobie na te uda położyć :P ?

Gość kmna
A ja nie mam na Wyspy Kanaryjskie....buuuuuu......

Gość nie mam 180
no ja tez na wyspy kanaryskie na 3 tygodnie nie mam :O

Gość Oliwia39.......
moja córka przez wakacje gdy wyjechała zapomniała balsamu ze sobą, wyjechała na miesiąc, wróciła z jędrnymi, bez cellulitu udami. fakt nie miała dużego, ale teraz jej skóra jest jędrniejsza. pytalam sie, co ona tam robiła :-) wiec, biegala, pod prysznicem peeling z fusow z kawy, zimny i goracy prysznic na przemian. dziewczyny, od pewnego czasu mamuska (ja ;-)) stosuje zalecenia corki i pomaga, maz zadowolony ja pewniejsza swojej urody :P

Gość nie mam 180
aaaa to jeszcze trzeba kupic conajmniej dwa opakowania. super:O a ten balsam tez depiluje i opala nogi? :D

Gość karo karo linka
hej, nikt nie mowil, ze ja uzywam tylko kremu! krem nigdy sam nie zadziala! robie masaze codziennie pod prysznicem taka duza szczotka, cwiecze na stepie w domu i raz na tydzien chodze na aerobic to wszystko:)

Gość kantata z batatu
A ja jestem bezrobotna. Może nogi śmietaną będę sobie smarować? Ewntualnie może kefirem, bo tańszy. A tak na powaznie. Latem byłam nad Morzem Śródziemnym, nie miałam balsamu, dużooooo pływałam w mocno zasolonym morzu. Efekt - celulit znikł , bez balsamów. To się nazywa bodźcowe działanie klimatu, wody. I to pewnie zaszło na kanarach u autorki topiku, kremik może ciut pomógl, ale większość zrobił klimat, morze, plaża, ruch.

pfyy.. myslalam, ze jak 180, to ja bede lezec, a moje nasmarowane uda schudna ;) z aerobikiem i innymi ulepszeniami dzialaja kremy za max20zł :P albo jeszcze lepiej - fusy z kawy! popieram całą sobą! 🌻

Gość karo karo linka
eee tam cellulit znikt mi dwano temu, nie po Kanarach :) ale nadal go uzywam :)

kantata a dlaczego myslisz ze jak tańsze to gorsze? wysmiewasz sie z ta śmietana i kefirem,a ja tez polecam te pellingi i okłady kawowe-sa super

Gość haha
nigdy bym tyle nie wydala na krem!

Gość lajoo
a na brzuch?

Gość madeElejn
Ja też mam rozwiązanie: ruch + dieta + cellusculpt + peeling kawowy = lepsze samopoczucie, znikający cellulit, uśmiech kiedy patrzę w lustro! :)