Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna123456789

do bioracych anty...prosze napiszcie..

Polecane posty

Gość smutna123456789

czy biorac tabletki anty macie co miesiac tego samego dnia krwawienie(tzw okres)-bo wiadomo,ze to nie normalna miesiaczka)?macie tak??czy ten dzien podczas tej 7 dniowej przerwy zmienia sie??prosze napiszcie szybko!!!

Gość małgosia popoka
zawsze dostaje na 5 dzien po zakonczeniu opakowania!!Zawsze!!

Gość smutna123456789
problem tkwi w tym,ze ja zawsze dostawalam tego samego dnia-czyli 4 dnia ,a teraz nagle po 2 latach dzien pozniej-co prawda wczesniej rano nastepnego dnia,ale nie wiem//...nie wiem...bo mialam nerwowy miesiac i moze to mialo wplyw...

Gość ja tez zawsze na 5 dzi
5dzien czasmi przeciagnie sie o 1 dzien pózniej.I tez mam panike

Gość ja ja ja
u mnie problem to przeraza mnie,ze pelne 2 lata dostawalam 4 dnia a teraz pierwszy raz 5...

Gość ja ja ja
ta jajaja to ja smutna12345789-tylko przez przypadek wpisalam nick z innego forum:p

Gość ja zawsze dostaję krwawienia
4. dnia po odstawieniu

Gość ja zawsze dostaję krwawienia
może miałaś stres, jesteś podziębiona lub inne takie rzeczy?? Nie przejmuj się jednodniowym przesunięciem... ja np. gdy dużo i intensywnie ćwiczę (a mam takie napady) to dostaję czasem też dzień później. Stosuję pigułki piąty rok.

Gość smutna12345789
dziekuje za odpowiedzi:)no wlasnie bylam jakos od soboty mocno przeziebiona...moj chlopak tez mi mowi,ze moze to bylo tym spowodowane,a dodatkowo w pon mialam duzy stres:)wazny egzamin:)widocznie wszystko mi sie tak narzucilo na to...ale mam nadzieje,ze juz bedzie ok:)

Gość afle
Przez 3 lata zawsze dostawałam na 3-4 dzień, a w lutym w ogóle nie dostałam! Lekarz powiedział, że przy długim stosowaniu tabsów błona śluzowa staje sie tak cieniutka, że nie ma się co z niej złuszczać i po prostu krwawienie może się nie pojawić. Ja oczywiście bałam się, że to ciąża, ale już jest wszystko ok.

Gość smutna12345789
yhy czyli ty afle nie dostawalas zawsze tego samego dnia tylko wachalo sie miedzy 3-4...ja juz momentami glupije...bo gdyby mi sie rtak wczesnij wachalo...a tak...dopiero pierwszy raz sie tak zdarzylo od 2 lat...:(a teraz juz masz normalnie znow??tylko raz nie mialas w ogole??

Gość wkladka
no własnie jak to jest?

Gość nie panikuj
organizm to nie zegarek szwajcarski, czasem może sie coś przestawić.

Gość cela
biore tabletki juz 5 miesiecy, ale nadal nie wiem czy moge sie kochac w trkcie 7 dniowej przerwy...