Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okokoko

Jak dbac o szyję?

Polecane posty

Gość okokoko

Jak dbacie o szyję, czy smarujecie ja jakimis kremami, a jesli tak to takimi jak na twarz, czy szyje traktujecie juz jak pozostałe ciało tzn jakies balsamy itp?Czy pielegnuje sie ja tak samo jak twarz, robiac np, jakąs maseczke na twarz czy peeling na twarz robicie to razem z szyją?

Gość ponawiam

sama jestem ciekawa jak o nia dbac. nie chcialabym miec takiej brzydkiej i pomarszczonej jak wiekszosc kobiet. dlatego dziewczyny piszcie jak dobrze dbac o szyje zeby byla naprawde zawsze ladna i apetyczna :)

Gość cuuuu
mnie np. uczulił krem przeciwzmarszczkowy na noc, więc stosuję go na szyję. Jest extra

ja jeszcze nie mam zmarszczek, troche za mloda jestem :P ale zalezy mi na tym zeby dbac o szyje juz teraz. wiecie taka konserwacja :)

Gość cuuuu
stosuj więc krem nawilżający,a tak bajdełej: mam 23 lata ;) a ten krem to na zmarszczki mimiczne wokół oczu (strasznie mnie uczulił) więc stosuję na poziome zmarszczki na szyi :)

no ok ale ktory z nawilzajacych bedzie najlepszy? oto jest pytanie:) jesli ktos bedzie znal odpowiedz na nie to prosze niech napisze :)

Gość fajny jest
nawilżający duo C - dr eris - jest do twarzy (możesz go używać na szyję), nawet gdzieś czytałam, że skórę szyi mozna na początku traktować kremem do twarzy.