Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a co by było gdybyś

Gdybyś miała młodszego o 10 lat od siebie faceta....

Polecane posty

Gość a co by było gdybyś

co by było?

Gość kolorkowa
jakbym miala okolo 30-40 to moze i tak...ale narazie mam 25 więc on musialby miec 15...nie dziekuje za 15-latka...to grozi sądem:-)

Gość a-no-nimka
a w zyciu! ;]

Gość ehhhh
ja mam takiego partnera moze nie dziesiec a siedem lat mlodszego i co? i nic normalka tak samo mogloby byc na odwrot i nic sie nie dzieje...

Gość na kochanka tak
na męża lub partnera nie

Gość ja46.... on35
jesteśmy ze sobą 2 lata :) nadal między nami iskrzy :) co będzie dalej ? nie wiem.....żyję chwilą :) poznałam go na czacie !!!:)

Gość ja 36 ...on 29
Jesteśmy razem 8 miesiecy i jest idealnie. Poznaliśmy się na czacie na o2 i nawet 5 minutek nie możemy bez siebie wytrzymać. Rzuciłam wszystko i pokonałam kilometry, które nas dzieliły. Nie żałuję decyzji. Jeszcze żaden facet nie był taki kochany dla mnie jak on.

Gość gosiuniaaaa
Jak sie juz wszystkiego od Ciebie nauczy to Cie zostawi . Taki facet nigdy nie bedzie zyl z kobieta tyle lat starsza.

Gość ja 36 ...on 29
nie zostawi bo nie dostanie odrazu wszystkiego co by chcial

Gość ja 35 on 21
to także jest możliwe jesteśmy razem 5 miesięcy i ON mnie poprostu kocha.Czasami myslę ze to sen ....jest cudnie.

Gość Brondynka
Ja 45 on 33, ale to tylko dla seksu...

Gość Brondynka
Starsi też zostawiają, więc to nie argument. Mój znajomy zostawił 15 lat młodszą żonę i poszedł do 15 dni starszej :)

Gość niufek
a ja miałem 10 lat starszą od siebie i wszystko było by dobrze tylko wolała alkohol niż mnie i niestety....teraz mam 10 lat młodszą kobietę i jesteśmy już 6 lat i dotego szczęśliwi gdyby ta starsza chciała się leczyć pewnie byśmy byli razem do końca wiek przynajmniej dla mnie nie ma znaczenia to kobiety przejmują się tym że będą staro wyglądać przy młodszym a uwierzcie mi nie kocha się za wygląd choć przyjemnie jak kobieta umie zadbać o siebie

Gość lukali
mam takiego faceta i jest wspaniale.bo wiek to tak naprawde nie ma znaczenia tylko stopien dojrzałosci, a w zwiazku przyjaźń, miłość, ważne te same wartości. a wtedy jest dobrze.

Gość pestka słonecznika
ja 31, on 20 .. przez jakis czas było wspaniale, gdy chcialam czegos więcej ulotnił sie...