Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliczka

śmiech podczas sytuacji wymagającej powagi

Polecane posty

Gość oliczka

czy mieliście ostatnio jakąś sytuację, która was rozśmieszyła , choć śmiech nie był na miejscu i próbowaliście go w sobie stłumić?

Gość moment git
ja kiedys bedac na pogrzebie to bylo wlasciwie przed rozpoczeciem calej uroczystosci zasmialam sie glosno i wszyscy na mnie spojrzeli wtedy........ :O bylo mi glupio

Gość dużo tego
Jest wiele takich momentów. Ale też każdy choć kilka razy w swym żywotku zachował się nie stosownie do sytuacji. Ale co z tego ? :) Grunt to nie płakać nad rozlanym mlekiem :)

Gość dużo tego
Jest wiele takich momentów. Ale też każdy choć kilka razy w swym żywotku zachował się nie stosownie do sytuacji. Ale co z tego ? :) Grunt to nie płakać nad rozlanym mlekiem :)

Gość glupolka
Kiedys u znajomych byla smieszna dyskusja o znakach zodiaku. Zasmialam sie glupio a chodzilo o to , ze kolezanki mama ma raka. Chyba dyskusja zeszla na inny tor a ja moze bylam lekko wstawiona i nie zauwazylam zmiany tematu ... i wszyscy sie na mnie popatrzyli ze zloscia.

Gość glupolka
moze odnoscie znakow zodiakow moja znajoma cos powiedziala o raku mamy ... ale mi bylo glupio

Gość ja tak. ostatnio
na lekcji religii podczas modlitwy. do sali wszedł szkolny konserwator, którego pieszczotliwie nazywamy mc gyver. stanął sobie grzecznie by nie przerywac modlitwy, a ja nie moglam zniesc jego widoku, bo to maly, chudziutki starszy pan, a do tego robil taką zbożną, niewinną minę no a to wszystko połączone z pseudo mc gyver.. :P

bylem swiadkiem jak babcia krzyczala na wnuczka przywolujac go na obiad.... smiech wywolala sztuczna szczeka babci ktora upadla na trwnik z drugiego pietra ale przwdziwego ataku dostalem chwile potem gdy w/w szceke porwal pies... :D