Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Fan_Hipisek

Podobają mi się naturalne, nieco hipisowskie dzieczyny. Są tu takie?

Polecane posty

Gość Fan_Hipisek

Gość oh
tak te długie falujące na wietrze włosy , kolorowe sukienki , brak agresji zero k i ch

Gość Fan_Hipisek
Lubię naturalny wygląd, mało makijażu, naturalnie włosy, hipisowski styl ubierania. Lubię jak dziewczyna ma owlosienie łonowe naturalne. Lubię dziewczyny spontaniczne, nieco z artystyczną, wrażliwą duszą.

Gość Fan_Hipisek
oh - właśnie teraz trudno znaleść dziewczynę co nie używa k i ch :/. a większość jak widzi bandę dresów co bije i okrada słabszego to się podnieca, że oni tacy silni i męscy :/

Gość przegrałam życie
używam k i ch

Gość ja tezz
chodz to niby tylko facetom wolno

Gość szerla
:):):):):):) peace:)

Gość Fan_Hipisek
26:)

Gość szerla
:):):)

nie bronie nikomu klnąć, ale przekleństwa w ustach dziewczyny nie brzmią ładnie. nie lubię wulgarnych dziewczyn, wolę te delikatne i wrażliwe.

Gość njiiytre
Oj bajkowy, ten wizerunek hipisowskiej dziewczyny. niestety rzeczywistość jest troche inna. Niedomyte ciała, dużo seksu z kim popadnie, narkotyki. Mnie to przeraża, tobie sie podoba? Cóż są różne gusta.

Gość szerla
Fanie a w jakim wieku miałaby być ta dziewczyna?:)

poza tym jako pacyfista nie wyobrażam sobie związku z dziewczyną, której imponuje przemoc i agresja. Love & Peace

Gość szerla
to be hip... odpowiesz na moje pytanie?:>

Wiek nie gral az tak zasadniczej roli - może być ciut starsza ode mnie, może być w moim wieku, może być też oczywiscie nieco młodsza. Nie może być pozerką. Musi mieć pacyfistyczny pogląd na świat i słuchać hipisowskiej muzyki. Tu nie chodzi tylko o wygląd.

Gość bellaa
ja jestem wrazliwa przynajmniej tak mowi moj chłopak. uwilebiam davida bowie i muzyke z lat 70 jest cudowna!!!!!!!! w ogole nie jest łatwo o takie fajne dziewczyny jak ja :) ale w gruncie rzeczy nie było mi tez łatwo znalesc faceta.. bo mało jest takich co do mnie pasuja. szczesliwie znalałam jednego i jest przecudowny :)

Gość szerla
jestem pacyfistką uwielbiam przyrodę, naturę, WOLNOŚĆ, niezależnych ludzi, śmiech i mleczną czekoladę...

świetnie :) mam nadzieję, ze twój wygląd też jest naturalny i nie przesadzasz z makijażem (najlepiej zeby go wcale nie było) oraz nie golisz sobie owłosienia łonowego?

Gość szerla
hmmm... ;-) masz może gg?

Gość bellaa
czy owłosienie łonowe jest takie wazne.. ej to okropne "mam nadzieje, że jestes naturalna, mało sie malujesz i .. nie golisz owłosienia łonowego .. a fu!!!

Dla mnie jest ważne. A gg bałbym się podać na tym forum. Cała Polska zaraz by je miała:( Na forum erotycznym lepiej być ananimowym

ja kiedys aspirowalam na hipiske ale to bylo pod koniec postawowki pozniej przyszedl czas na szkole srednia poczatrek szkoly sredniej to aspiracja na do grup pukowych;) pozniej jakos mi przeszlo ale z jednego i z drugie stylu troche mi pozostalo jesli chodzi o przemoc to jej nie stosuje no ale coz ona jest wszedzie i chyba sie od niej nie uwolnimy chbya ze przestaniemy ogladac tv, sluchac wiadomosci czytac prase ale ja bez tego nie daje rady bo jestem za bardzo ciekawska dzis np ogladalam wydarzenia, a w nich m.in.:bunt francuskich studento i znowu wojny uliczne, pelno ofiar-i jak to ogladalam to tylko poruszalam przeczaco glowa i myslalam co sie dzieje na tym swiecie ale ci studenci walcza w slusznej sprawie tyle ze pokojowa manifestacja przeksztalcila sie w brutalna manifestacje a manifestuja przeciwko ustawie , ktora jest zagrozeniem dla ich pracy, ustawa o pierwszej pracy zawiera punkt , ktory mowi o tym, ze pracodawca moze zwolnic takiego studenta , ktory jest przyjety na 2letni okres probny, w kazdej chwili , nie podajac zadnego racjonalnego powodu to jest szokujace, prezydent tlumaczy sie tym , ze ta ustawa jest potrzebna studenta, ptzy tak duzym bezrobociu paranoja to niech zrezygnuja z tego puntku!!!!!!11 eh to tyle musialam to z siebie wyrzucic:)

nawet nie zwrocialam uwagi ze to tematyka erotyczna:D dlaczego tu??????? pewnie jakis cel ku temu masz , ze tu zakladasz taki temat:) a jakiej muzyki sluchasz jesli chodzi o tamte lata to ja lubie np the doors;)

ja cie krece....to z esie jest plci zenskiej nie zonacza ze nie mozna uzywac przeklenstw:O a to ze brzydko brzmią to taki stereotyp ,baba jest slaba ulegla itd..wiec nie wypada jej uzywanai takichs low co przypisane jest facetom...a to ze czesto sie przeklina(jak ja np:P)nie oznacza ze lubi sie drechow przemoc itd..wrecz przeciwnie....choc hippiska nie jestem..bardziej feministką....

the doors jefferson aeroplane led zeppelin jimi hendrix pink floyd the beatles itp. ogólnie lat 60/70

pink floyd rowniez udzielilo mi sie od taty tak samo jak np led zeppelin no i jenis jopplin