Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja 36 ...on 29

Kto z Was zakochał się do szaleństwa przez net i to z wzajemnością?

Polecane posty

Gość ja 36 ...on 29

Poznalam swojego faceta na czacie 8 mies temu i nie zamierzalismy sie umawiac a jedynie czasem poklikac jednak po 4 miesiacach nic nie bylo w stanie oderwac nas od kompa/od siebie i te rozmowy trwajace godzinami przez tel. Rzucilam wiec wszystko pokonalam kilometry, ktore nas dzielily i jestesmy razem. fotki mielismy slabe i balismy sie bardzo pierwszego spotkania czy zaakceptujemy sie w realu. teraz smiejemy sie z tego. Znamy sie na wylot, rozumiemy bez slow i z trudem wytrzymujemy bez siebie przez czas, ktory zajmuje nam praca. Kazdy kolejny dzien jest slodszy od poprzedniego byc moze wlasnie dlatego,ze przez net od samego poczatku bylismy w stosunku do siebie szczerzy. Powiem wiecej. Wiadomo, ze mezczyzni nie lubia mowic kobietom, ze je kochaja. Moj powtarza mi to kilkadziesiat razy dziennie. A juz w drzwiach jak wraca z pracy widac, ze ma ogromna ochote mnie schrupac na co mu pozwalam po uroczej kolacji. Co Wam sie przytrafilo i czy to trwa?

Gość Ja 39 ona 29
My;)

Gość przytrafiło i trwa
z takim wyjątkiem że to on do mnie a nie ja do niego

Gość ja tak zdarzylo sie
i trwalo do wczoraj. zostawil mnie.

Gość Ja 29 on 39
Rzucilam wiec wszystko pokonalam kilometry, ktore nas dzielily i jestesmy razem. fotki mielismy slabe i balismy sie bardzo pierwszego spotkania czy zaakceptujemy sie w realu. teraz smiejemy sie z tego. No wałsnie takie rzeczy nie znacza nic gdy sie kocha:) alez sobie czlowiek sam droge kreci:) niepotrzebnie ❤️ Czas bez Jego jest nijaki:( marzy mi sie spacer neonowymi uliczkami miasta:) mojego, jego achhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:)

Gość ja 36 ...on 29
ja ze wzgledu na moja prace moglam sobie na to pozwolic by wyjechac tak daleko a moze i blisko :) Jak na razie uwazam, ze warto bylo

Gość nomika
Fajnie, gratulacje. Mnie się nie zdarzyło, bo nie próbowałam ale cieszy mnie że w necie nie tylko oszuści "grasują". Oby wasze szczęście jak najdłużej trwało. pa

Gość bellaaa
ja tak miałam moj facet jest rok młodszy i jest całkowicie cudownym stworzeniem.. nie myslałam ze znajomosc z neta moze przeodzić sie w tak wielka miłość... mmm :D

Gość ja 36 ...on 29
do nomiki - oszustow jest masa nawet mam takiego znajomego co na sympatiach lowi i skutecznie lamie serca. sadysta. ale nie kazdy jest taki. na szczescie.

Gość mi też ...
się kiedyś zdarzyło. Trwało 2 lata. Było pieknie, ale sie skończyło.

Gość taaakkk....
zdarzyło się, było cudownie aż w zeszłym tygodniu znalazł sobie nową..... też przez net....

Gość Ja 37 on 29
Ja wyjechałam daleko z powodu pracy i go poznałam. Ale gdyby mnie nie wykopali nie pojechalabym. Nie lubie pracowac, maz mnie sponsorował. Brakuje mi tego:)

Gość Ja 37 on 29
Aha dzieki niemu, to ze spodobalam mu sie jako kobieta dostałam te prace:)

Gość do ja 36 ...on 29 ---
hej, a ten znaomy to ile ma lat? bo mi zlamal niedawno serce taki jeden 😭

Gość bellaaa
no włąsnie ja sie tego troche boje bo on cały czas ma kolezanki z nata ale ja w ogole jestem przewrazliwiona.. i zazdrosna eh..

Gość gosiuniaaaa
7 lat to podobno dopuszczalna roznica wieku . A,powiedz czemu pytasz ludzi cafe ?masz watpliwosci? Jak jestescie wolni to sie kochac i kochac ile sil .

Gość ja 36 ...on 29
gosiuniaaaa - jestesmy wolni a watpliwosci czasem sa czasem nie ma ale jest ok. Ciekawi nas jak to jest z innymi. Nie wiele osob przyznaje sie, ze zakochalo sie przez net.

Gość nomika
ano, na szczęście. ja nie wiem czy bym się odważyła. kiedyś moja koleżanka miała taką sytuację, facet przez komputerek był super, piękny, rozmowny, szczery, otwarty i w ogóle ideał. przez telefon tez było pięknie, ale jak do niej przyjechał i pół wieczoru tańczył M. Jacksona (bez muzyki, bo koleżanka "akurat" nie miała żadnej jego płyty) a potem zamienił sie w psychopatę i nie chciał się wynieść, bo nie po to jechał taki kawał drogi. skończyło się na tym, że musiał przyjechać jej brat z kolegą i wyrzucić go z mieszkania ale dalej do niej dzwonił i całkiem był nieświadomy co zrobił nie tak. miał zamiar juz u niej zostać do końca życia chyba.

Gość ja 36 ...on 29
znajomy szalejacy na sympatiach ma 34 a na imie J.....

Gość gosiuniaaaa
ale,jakie to ma znaczenie czy przez net czy nie ? On lubi starsze z tego wynika w realu miałby małe szanse . Po pierwsze mało jest wolnych kobiet w tym wieku po drugie eliminuja młodszych po trzecie napewno jest niesmialy.

Gość faceci na symaptii
to chyba w wiekoszosci dupki. tez mnie jeden rozkochal tylko po to by porzucic :( dranie

Gość gosiuniaaaa
o co chodzi z ta sypatia i randakami i czatami na o2?

Gość ja 36 ...on 29
nie powiedziala bym gosiunia, ze on jest taki niesmialy. chwilami smialy i to az nadto. nie jeden 40 latek by mial przy nim kompleksy

Gość gosiuniaaaa
wierze ,wierze ,że taki zniego chojrak:) co przeskoczy 40latka i słusznie . Tylko w realu toniejest takie łatwe w necie jest łatwiej .

Gość ja 36 ...on 29
my jestesmy razem w realu gosiuniaaa

Gość Ania_00001
Witam! Ja tez zakochalam sie przez internet. Konkretniep rzez randki na Interii. 21 marca bedziemy obchodzic nasze 3,5 roczku :) Pozdrawiam wszystkich!

Gość ja 36 ...on 29
wiec jednak taki zwiazek ma szanse by przetrwac

Gość Ania_00001
Oczywiscie, ze tak, ja w to mocno wierze! Co prawda my nie mielismy do siebie daleko (okolo 800 m) i nie musielismy drastycznie zmieniac naszego dotychczasowego zycia, ale bez internetu bysmy sie raczej nie poznali. Poza tym uwazam, ze nie ma znaczenia czy pozna sie kogos przez net, czy od razu osobiscie. Najwazniejsze jest to, zeby sie po prostu do siebie "dopasowac".

Gość ja 39 ona 29
Ma i jest szczesliwy:)

Gość kolorkowa
hejka...ja poznałam mojego obecnego narzeczonego przez neta...dzieliło nas kupa kilometrów, ale jakos dalismy rade...teraz mieszkamy razem, jestesmy juz ze sobą 1,5 roku i jestesmy bardzo bardzo szczesliwi...przed nim mialam tez kilka wpadek przez neta ale on mi wynaghrodzil je wszystkie i to z nawiazka...zycze powodzenia dziewczyny i uwierzcie ze i przez neta jest to mozliwe:-)