Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariette

Niedorosła ublizyła jemu co zrobic?

Polecane posty

Gość Mariette

Ubilzyła i oczerniła go. Nie zostawie tego tak. skoro ona PUBLICZNIE to zrobiła, to ja publicznie pisze jak było naprawde. Nie bedzie tu taka niedorosła i niedojrzała szukajaca bogatych ferowac wyroki. A zaklamana ze az. na polu slowa ze mna ta baba lezy:) niech ja tylko dorwe:) kochanica bogatych:P Umie sie ustawic i klapie jęzorem, bo nie dostała faceta jak zabawki, ktora chciała. dosyc:)

Gość Mariette
za te oszczerstwo z wrzesnia 2004 oberwie jej sie. prawda kole takze niehc szykuje jakies krople albo trfake:)

Gość ariette
Kara za ublizanie musi byc, za wyrachowanie tez i za klamanie. II hahaha nie ona II wcale nie chodizla do niej, a te musiq łomatko dno szafy tylko widziały a tak napisane jakby wyszły i zajeły miejsca gorne:)

Gość Marrriette
no wałsnie, ale nadal sie za nim ciagnie:) ludzie go oceniaja wedlug jej obelgi. Ona swieta nie jest:) wczesniej tez sie jej oberwalo, prawda do niej dotarła:) czas na szersza publike:)

Gość Marrriette
Nie to Ona sie msciła!!!!!! cły czas, doszło nawet do latania po wrozkahc i siegania do czarow i wyklinania mnie/jego. jets za glupia dla mnie. Nie bedzie sobie myslec ze ona taka niewinna.

Gość Marrriette
to kobieta pela nienawisci, gotowa do zabicia.. skoro umie i powołac..

Gość Marrriette
Nic. Ale zamienie sobie z nia kilka slow tete a tete. no moze nie całkiem nie wierze czy czasem z pistoletem nie przyjdzie. To po niej mozliwe. gdy siega po cos nie liczy sie z osobami 3

Gość roadrunner
łomatko a o czym ty tu deliberujesz wariatko?

Gość Marrriette
Przegiela pale tymi czarami i przeklenstwami:) Ja jestem cierpliwa do czasu. opisy na gg tez byly przegeciem i manipulacja. O niej i o tym jaka jest dowiedza sie ludzie I o tym co zrobiła. w koncu skrzywdziła ex, jest winna jej łez. Musi w koncu dorosnac.Jejkolezaneczki razme z rodzinka winia jego. A to ich Diva jets winna.:) tyle. Koniec mydlenia oczu przez nia:)

Gość Jeannette
popieram swinia z niej, skrzywdziła mnie. To ja byłam nie ona,

Gość Mariette
Nie martw sie Jeanette na twojej krzywdzie szczscia nie zbudowała ANioly czuwały nad tym. Kara jest:)

Gość ja pierdacze
osz kuzwa, dobry czad :D :D :D tylko czemu topik o tym zakladasz :D :D przeciez i tak nikt nie wie o co ci chodzi ... popieram roadrunner.

Gość AndziaR
wiedziała gdzie Go juszyc, ciagle winiła J za zdrade, a ona co zrobiła? Nie wiem co gorsze, ale wciaganie innych to gorsza zbrodnia niz zdrada

Gość tak jest
popieram, tylko Sebastian Watroba moze tutaj pomoc.

Gość ja pierdacze
a, juz widze, autorka wierzy w zabobony i troche sie chciala podzielic

Gość NOMIKA
to dlaczego ciągle siedzisz przed kompem zamiast lecieć i jej dokopać?

Gość Sebastian Watroba
Czy ktos mnie wzywal ???

Gość Annaaaaa
AndziaR jestes super psiapsiola;)R od razu ja wyczułas:) Dobrze jej tak. zobacz jaka pelna nienawisci az do czarow siega. Oby kazde slowo wrocilo do nije i jej rodziny. Podla zmija.

Gość Annaaaaa
Nie trzeba sama sobie dokopała. Ale niech wie, ze słowo i tak z nia zamienie:) Ona sie prawdy boi:)

Gość Marriette
Jets za glupia aby kogos oceniac tak jak ona jego oceniał. To smieszne jej oceniac nie mozna, ale kogos ona moze oceniac. Ale niedorozwoj z niej:)

Gość Sebastian Watroba
Ona i mi ublizala, i na mnie rzucala gusla, dolaczam sie do spisku zemsty, niech przepadnie zmija, podlota chodzaca. Mariette, jak chcesz to na razie mozesz przeprowadzic sie do mnie :classic_cool:

Gość Marriette
taka zqwistan do Niego, ale tyle mu zadziecza:) Nie zaslugiwała na to, w czym jej pomogl.

Gość Sebastian Watroba
Masz racje. Ona jest po prostu beznaziejna i kara predzej czy pozniej ja spotka.

Gość tak jest
tak, ublizyla mu zdzira scierka szmira a ona szwagierce jego nagadala na Jozka, potem razem ze śwagra bratem i kolegom onemu gebe obili, a tamta ile krzyku narobila dodnosy pisala na niom szawgierke swojom szczóła na niego a potem kłamała w żywe oczy sklepowa we wsi mie mowiła to trzeba szczylę ukarać wróżce zaplac to na gowniare uroki rzuci. albo sebastian wtaroba innego wyjscia nie ma, bo ł-ona ci tyle klopotw narobi. nasraj jej na wycieraczke.