Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mariette

Niedorosła ublizyła jemu co zrobic?

Polecane posty

Gość Marriette
A co jej zrobiłes:)?

Gość romcio
sebek, a ty gdzie sie paletasz i jeszcze jakas stara glupie pinde do domu zapraszasz? juz mi won do kuchni i nocnik wyczysc 😡 zeby bylo gdzie w nocy kupe robic 😡

Gość tak jest
zdzira! hańba! ublirz jej, co se mysli niedorosla szmigiera jedna

Gość Marriette
Tu nie chodiz o moc a o fakt ze jak czegos nie dostanie jets zdolna do wszystkiego powołała osobe rzucila sie do czarow kolejny krok to bedzie zabojstwo nie truno zgadnac kogo.

Gość tak jest
zabij szmuli kolek osinowy w dupe co nie latala i trzy raz splun przez prawe ramie, a potem rzuc w nia kotem o polnocy

Gość romcio
powolala ze co? bo az i mnie temat zaciekawil? sebek, czekaj jeszcze mi nie sciagaj gaci, czekaj, bo chce sie dowiedziec o co tej nawiedzonej babie chodzi.

Gość Marriette
ublizanie to np ales Ty stara albo ale masz krzywe oczy albo małe krzywe palce:) A powiedziec kilka slow prawdy to jets co innego np nie on winien nie cała wina po nim A twoja tez Nie wiem czy bardziej. Skrzywdzili ce a ty Ja nie? Nie plakała przez twego esa na necie? Po co do niej pisałas? Po swinsku, bo ja tylko poinformowała nie prowadziła z nia dialogu O zanus co ja zrobie wy sie kochcacie a ja benc/1 Ona pisała ja bne ty spadowa! Basta1

Gość NOMIKA
o matko bosko!!! to ty się kryj dziewczyno albo bierz szable i na wroga!!

Gość tak jest
tak jest! kolek osinowy w dupe! wiosny nie bedzie! wsioka jedna ublirzyłą jemu, a śwagierka jom broni !

Gość Marriette
Jets do zdolna do zabojstwa zroboila juz 3 rzeczy powolala do zycia osobe bez zgody innych, rzucial sie do czarow nienawisci. a teraz co jej zostało? Tylko zabojstwo niewygodnej osoby! czary juz na nia rzucala!!

Gość Sebastian Watroba
boje sie :( A tej czarownicy ukuc zywot sama wlasnorecznie, po co sie bedziesz meczyc psychicznie, dalej mozesz sie do mnie przeprowadzic. Romcio wyrazil zgode, nie a darmo, ale wyrazil, no dobra, umylem nocnik, i moj i jego, a potem jego jeszcze wypastowalem pachnidlem, a co niech ma :classic_cool:

Gość tak jest
o tak o kłamie ściera niedorosła!!

Gość Marriette
tu chodiz oto, aby sobie nie myslała ze wszyscy wokol tacy naiwwni i uwierza w bajke o kuleczce:) Czemu wczesniej kulki działały? wczesniej nie byla nim zainteresowana a jak mial konto syte oj to od razu i kulki nie brała:) Za duzo faktow razme za duzo przeciw niej:) I niehc nie ubliza jemu. Bo winna jest i niehc w koncu dorosnie.

Gość tak jest
sesemesy wysyła ooo, śśiera jedna... :o

Gość przylaczam sie do walki
oj wy ty nie zartujcie, tu trzeba konkretnie, ja znam guslarza, co ta babeczke zrazu pozbawi jakichkolwiek mocy, nie martwcie sie :)

Gość tak jest
to wszyśko pszez kulke! kulke czeba zgladzic! dobra, bylo zabawnie, a teraz spierniczaj alkoholiczko, bo wezwiemy moderatora (wspolpracuje z psychiatra i takich, co za bardzo sie ekscytowali juz an tym forum nie ma )

Gość Marriette
Tak jej sie boj:) Cały czas ukazuje Ci co z niej za jedna. Posuwa sie do takich rzeczy, pod przykrywka wrazliwje falszywosci gra niewinna a wewnatrz az kipi od nienawisci. Stad te przeklenstwa czary a wczesniej co robił/ Jak była wsciekla o J? Jak zwykle no tak jak zwykle - to jej fochy:) Ty nie wiesz co mnie boli ja wiem co ciebie. No i dała czadu miesiac pozniej. Zmija i to jadowita. Umie sie msisci.

o nie i jeszcze w dodatku kulki????????? mam pytanie: ile osob tu pisze, bo z tego co wiem, to przynajmniej 2, ale moze wiecej??

Gość tak jest
dolacz do rodziny ojca Rydzyka, wspolnie dacie rade

Gość Marriette
37 jadu ma 2 razy tyle:) Nie boj sie r:) Nic jej nie mow, nie zwierzaj sie. wykorzystała to raz zrobi to i drugi. Nie pozwol takiej divie pomiatac soba. ona ma oceniac ciebie wobec ludzi? Ciebie? tak madrego człowieka? Wystaczyło, ze powiesz ja odpowiadam za siebie, druga osoba za siebie i za to czyni. Anty miała ona i robiła co cchciała:)

Gość Sebastian Watroba
Ale ja jestem inny, Dlatego sie tu udzielilom, ze ta franca mnie zaczarowala. Nie mam juz ogonka pod a, nie mam czarnych spodni, przywdziala mnie w pomaranczana kiece i zagrozila, ze przywiaze jadra do nog :( Dlatego razem z Mariette chcemy sie jej pozbyc, mariette juz sie pakuje, romcio ja podwiezie do mnie

to jest nas juz troje :)

Gość Marriette
E ta zdne czary na ciebie nie rzucial. Ale klnac na mnie nie bedzie, wypraszam sobie. Diva londynska niehc wyklina siebie i swoje zycie i rodzine. a nie mnie i jego:)

otoz to, wreszcie doszlismy do jakiegos konsensusu :)

Gość Marriette
Wiem, ze inny od razu sie zorientowałes ze spała z toba aby pobyc dluzej bo rodizna ja nie chciala takie cwane babsko. od razu sie skapnałes z tymi kulkami, ze cygani. Tylko mow to w oczy nie dawaj ublicaz sobie. baba wie jak grac na facecie łzami albo przeklinaniem i zemsta. kopa w dupe jej:)

Gość Marriette
Jej roxinka niech otworyz oczy i jej kolezaneczki i ten Kochas w tej angielskiej czapce:) Ha ale miałam ubwa jak tylko było ze romcio kapnal ja w dupe, to od razu poleciała na impre i od razu z facetem zrobila sobie fotke. To typowe zachowanie z psychologii - zobacz ja jestem fajna mam faceta, nie zalezy mi jestem super itd. Ale jaka ona miała mine na tym zdjeiu o taka skwaszona i myslała sobie - kurcze takii plan i poszedł na nic, tyle mamienia i nic, i konto juz nie moje.... napisałam ze kiepska z niej matka wycieli to a od pazdziernika 20004 zaczeła ci opowiadac jak to super byc matka. Teraz wiesz z skad ta jej gra. zobacz jak ona syzbko gra tylko cos jej sie powie:)