Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vanessaa

odpowiedzcie!!

Polecane posty

Gość vanessaa

czy jezeli tabletki antykoncepcyjne sa zle dobrane,to skutki uboczne czuc juz po zazyciu pierwszej tabletki? wczoraj zaczelam brac Rigevidon,dzisiaj czuje sie ok.

Gość 1402
ja skutki uboczne poczulam dopiero po okolo pol roku na pocztaku wsztko bylo ok. ale to jeste różnie niektóre dziewczyny odrazu czją ze tabletki sa dla nich nieodpowiednie

ja wczoraj wzielam 6 tabletke (biore poznym wieczorem) i jak narazie wszystko jest w porzadku :)

Gość ja już po pierwszej
tabletce cilest, po kilku minutach zapadłam w śpiączkę...

Gość lemoneczka
heheh na skutki uboczne mozna cierpiec po dluzszym okresie brania tabletek..np problemy z zajsciem w ciaze zakrzepica...itp sa one roznorakie...tak wiec po 1 tabletce ani po 6 tabletce nic ci sie nie stanie...

Gość baci
ja bralam rigevidon i naprawde nie polecam. ok dla kazdej kobiety co innego lepsze,ale zazwyczaj kazda moja znajoma ktora je brala w tym i ja zauwalzylysmy nadmierne i szybie odrastanie wlosow.ogolilam wieczoram nogi a na 2 dzien rano juz czulam igielki, oprocz tego bule glowy i czeste "stany depresyjne" z byle czego robilam wielkie haloo juz ich nie jem i zupelnie spokojniejsza osoba pelna optymizmu, no za wyjatkiem tego gryzie mnie ze czekam juz 5 dzien na okres a go dalej nie ma

Gość vanessaaa
ja wcześniej brałam Logest,biust mnie barzdo po nim bolał.przeszłam na Rigevidon(jest tańszy) czuje sie po nim o wiele lepiej,jakaś weselsza jestem.polecam jak narazie Rigevidon

Gość vanessaaa
po Logescie byłam strasznie depresyjna.

Gość Dziewczyny ...
nie szkoda wam marnować zdrowia przez takie srodki, przeciez to chemia ... Są tez inne sposoby zapobieganie ciąży - polecam :-D

z tymi skutkami ubocznymi jest roznie u niektorych jest ok a po kilku miesiacach zaczynaja sie problemy inni od poczatku czuja sie paskudnie...to zalezy...ja biore nowynette 7 dzien i narazie jest ok:)