Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nesti

Czy to grypa?.... co za masakra -

Polecane posty

czesc ludziska, czy ktos z Was wie jak zdiagnozować grypę? Chyba mi się przytrafiła. Do lekarza pojdę dopiero w poniedziałek... Od rana mam 37,5, bol gardła, i co dziwne, bolą mnie mięsnie jakbym nabawila się zakwasów :-O I mam skórę nadwrażliwą na dotyk... A może jest tu ktos tak samo chory jak ja :-)

Gość hellgirl
hmm, ja raczej grypy nie mam, ale nawet jesli to zwykle przeziebienie, to meczace jak cholera!Jestem slaba jak kociak... W zwiazku z tym urwalam sie z pracy i mam na tydzien L-4 ! Wreszcie sobie poleze w lozeczku :D

czesc Kobietki :-) wiecie co, ale czy przy przeziębieniu mogą boleć mięśnie?....bo to trochę dziwne... A jakie znacie dobre metody by się pozbyc tego cholerstwa... ja wcinam coldrex i siedzę opatulona kocykiem. Hellgirl, ja tez sie ciesze ze ominie mnie pojscie do roboty w najblizszym czasie. Tylko ze dzisiaj mialam isc do fryzjera - przepadło, a jutro do wesołego miasteczka - tez przepadło :-(

Dzięki Natia :-) na pewno nie ruszę się z domu, nawet nie mam siły...

hehe zadzwonię do mojego tygryska i zapytam czy chce być moim termoforkiem :-P

No, może nie za dobrze, ale na pewno lepiej :-) Pomarudziłam Wam trochę i od razu mi lepiej. Natia, przecież widzę po stopce że Ty też zakochana:-)

Gość dr.Marcysia
DIAGNOZA: Mononukleoza :P