Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sindy20

Wejdźcie i odpowiedzcie plissss .Będę wdzięczna

Polecane posty

Gość sindy20

dziewczyny mam pytanie , kochając się w czasie okresu , stosunek przerywany gdzie on nie kończy we mnie moge zajść w ciąże ??

Gość ryba23
moim tez mozesz

Gość sindy20
no to pocieszenie super :(

Gość 1402
prawdopodobieństwo zajścia w ciąże jest naprawde nikłe (lecz jednak jest) ale na twoim miejscu nie martwiłabym sie ...

Gość sandy20
1402 - dziekuje za odpowiedz i czekam na wasze...

Gość baci
z bilogicznego punktu widzenia jest to nie mozliwe bo jajeczko dojzewa dopiero 14 dnia cyklu miesiaczkowego liczac oczywiscie od miesiaczki,czyli nie jest jeszcze gotowe do zaplodnienia bo jeszcze go jajnik nie wyzycil do jamy macicy,ale moze sie zdazyc(pamietaj ze plemniki zyza w jamie macicy do 3 dni)

Gość sindy20
baci ==> dziekuje . czekam,,,

jestem scepytcznie nastawiona do dziewczyn które myślą że zajść w ciąże jest tak łatwo, ale postaram się być obiektywna... szansa że możesz tak zajść w ciąże jest minimalna. takie rzeczy zdarzają się jakimuś maleńkiemu procentowi kobiet na świecie, więc dlaczego akurat ty miałabyś być tą \"szczęściara\" skoro milony dziewczyn robią w ten spoób na co dzień i nie zachodza w ciąże(pewnie w ogólne nie przyszłoby im to do głowy) tak więc moje zdanie jest takie:MOZESZ ale dlaczego bać się duchów gdy widzieli je tylko nienormalni panikarze lub wyjątkowi szczęsciarze:P

Gość sindy20
dziekuje Titillated :)

Gość sindy20
dziekuje Titillated :)

Gość sindy20
?? :(

Gość ryba23
no tak jest znikoma szansa na zajscie w ciąze ale jest ... jesli nie chcesz byc mama na 100% to sie zabezpiecz ajak nie to ... rób jak uwazasz.. ja osobiscie pomimo tego ze szansa jest mała i tak sie zabezpiczam ..nie chce zeby potem sie okazao ze ja jestm ta która własnie miała niefarta

Gość zaklopotana_
w wieku 20 lat bardzo latwo zajsc to najlepszy okres w zyciu kobiety na ciaze Twoj organizm tylko czeka na taka okazje, w wieku 20 lat plemniki moga byc przechowywane przez 7 dni !!!w takim zagłębieniu w poblizu szyjk macicy pochwa zapewnia im odpowiednie srodowisko, zeby przezyly jak najdluzej mam trzy kolezanki ktore ryzykujac w ten sposob maja teraz dzidziusia

Gość baci
zaklopotana 7 dni to jest wiecej niz niemozliwe. W pochwie jest odczyn kwascny aby zabic wszystkie bakterie ktore moga sie tam dostac podszas stosunku, na basenie, podczas podcierania sei po sikaniu i tym podobne.plemniki natomiast i w ogole sperma maja odczyn zasadowy(czyli gina w kwasie) dlatego tez do zaplodnienia moze dojsc po owulacji kiedy w pochwie nie jest tak "kwasno" pozdrawiam