Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Tak jakoś...

18-letnia dziewica...

Polecane posty

Gość Tak jakoś...

Czy to w ogóle możliwe???A jednak... :) Znam dużo18letnich dziewic i wcale nie są brzydkie-poprostu nie są łatwe i nie chcą się kochać z byle kim:) Hehe... Moja przyjaciółka miała22lata jak straciła cnotę i cieszy się że poczekała na TĄ jedyną osobę:)

Gość 22latka
Hmm, ja mam 22latka i także jestem dziewicą...mam nadzieję, że juz niedługo;( Nie chodzi o to, że czuję się z tym dziewictwem w wieku 22lat jak DINOZAUR, ale o to, że takie dorosłe już ciało ma swoje potrzeby, pragnienia, które dają się już nieźle we znaki. ZATEM TE 18LETNIE, nie robią na mnie żadnego wrażenia:D

Jeśli sex to przyjemność, to po co go sobie odmawiac? :) od 18 lat do 22 lat, to 4 lata odmawiania sobie przyjemności... a do np 30 lat, to 12 lat bez przyjemności ... a życie takie krótkie i najlepsze lata szybko przemijają :)

Gość Picz Blak
ja stracilam cnote na miesiac przed 18z moim Kochaniem:) w maju mina nam 3 latka:) a za roczek slub:)

Gość tarele morele
za rok dopiero slub? wiec ile czasu mzoe zdarzy sie przez rok...dziewczyno nie planuj jweszce slubu, mzoe ty zdradzic go albo o ciebie, albo on dotanie zawlau...albo ktos wam umrze z bliskiej rodziny i bedziecie miec zalobe...los bywa okrutny wiec nie warto planowac!

Gość hjfghgfhgdgf
jaka jest na prawdę prawda ile jest dziewic wśród 18latek lub 25latek wiedzą tylko właścicielki swoich ciał. Wierzycie w badania?

Gość mlekol
a co za różnica kiedy sie straci dziewictwo?? zalezy:D

Gość pocur
macie tu fajne zdjecie 18 letniej dziewicy