Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mariposa

proszę o pomoc

Polecane posty

Gość mariposa

Nie wiem co mam zrobić.Proszę o radę, nie wiem co mam robić i nie mogę z nikim o tym pogadać ;( mam 23 lata, kilka miesiecy temu wyjechalam do usa,poznalam tam kogos. Ten męzczyzna zakochal sie we mnie bardzo od pierwszego wejrzenia,pracowalismy razem, umiwilam sie z nim kilka razy i rowniez sie zakochalam. To byl najpiekniejszy czas mojego zycia, cholerna bajka :( zaczelismy ze soba sypiac, dodam tylko,ze to byl moj pierwszy mezczyzna i kochalam go bardzo. Pod koniec mojego pobytu spalam u niego w domu,mialam straszny sen, snilo mi sie,ze ktos z mojej rodziny,mniejsza oto kto, zgwalcil mnie.Obudzilam sie z placzem, on spal,wiec powiedzialam mu,ze mialam koszmar i usnela obok niego. Wczoraj prez telefon powiedzial mi,ze lubi cyt: '' to sneak in when you sleep" Po chwili przyznal sie,ze kochal sie ze mna kiedy spalam a pozniej udawal,ze spi ;( ;( ;( nie wiem co robic, nie wiem czy traktowac to jako gwalt, czuje,ze byl to gwalt, bylam nieprzytomna po calym tygodniu pracy,Boze nie wiem co mam robic.. pomozcie, myslicie,ze mozna wybaczyc cos takiego, czy mozan zyc wspolnie po czyms takim? nie moge przestac plakac gdy o tym mysle,cholera jak mi źle ;(

Gość Taka Paka
no tak, to był gwałt..... nic dodać, nic ująć.

Gość zrobił
to bez twojej zgody- bo spalas. Kazdy wie,ze gwałt jest bezparwiem-mysle,ze i on to wie.Wiec gdyby byl przekonany,ze Cie zgwalcil- nie przyznalby Ci sie do tego.Piszesz,ze oboje sie kochacie wiec musicie sobie to wszystko wytlumaczyc.Putanie tylko czy mu wybaczysz.A on w ogole jakos sie z tego wytlumaczyl??

Gość tak se pisze
tutaj psychoanalityk (taki amerykański bardzo) może pomóc

na początku sie przyznał,dziwił sie,że wszystko pamiętam, później zaprzeczal, twierdzil,że nigdy by mi tego nie zrobil,ze kocha mnie za bardzo, by o tym pomyśleć nawet,pozniej twierdzil,ze nie uzyl sily, wiec to nie gwalt,a w dodatku wcale go nie powiedzialam nie....:( :( :( twierdzi,ze tego nie zrobil.Dzisiaj dzwonil, mowil,ze kocha,ze klamal.wcale tego nie zrobil, tylko klamal. To fragment maila : \" i love you very much and would never even think about such a horrible thing to do to you my love. please dont stop loving me and think about what you are saying to me i dont know how to tell you but i didnt have sex with you that night at all i lied to you babe i only said that to you because i am a liar i dont know why i told you that i made love to you while you were asleep but i didnt nothing happened babe i swear to GOD is my witness ifell asleep also then you woke me up and told me about horrible dream ,please forgive me for lying to you .please dont give up on me babe i will try to be a better man for you. i know that it is probably over with us now but ...\" Drogie kobiety, poradzcie co robic, nie chce byc nastepną glupią panną, ktora nabiera sie na klamstewka swojego pana i mistrza, a tak własnie się czuje.

zle się z tym czujesz i pewnie będziesz nadal...wykozystaj sytuacje i zapomnij o tym panu.Jeżeli będziesz z nim nadal będzie cię to męczyć...decyzja należy do Ciebie

Gość Dziewczyno daj spokój ........
i przestan fantazjować .......