Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaa

Nie potrafię zaspokoić mojego faceta, jestem załamana

Polecane posty

Gość pytałam się o wiek
bo podobno im starszy mężczyzna tym częściej takie sytuacje mogą sie zdarzać. Ale Twojego to jednak nie dotyczy :) A co on sam mówi na ten temat? Pytam się bo mój czasami ma tak samo i naprawdę nie potrafię zauważyć dlaczego czasami jest ok a czasami nie.

Gość ehhh a u mnie...
z sexem jest wszystko ok, ale nie dochodzi przy robieniu lodzika... :( Co ja mam zrobić żeby to zmienić?? Panowie, może kilka wskazówek?? Jak go pytam to mi mówi że wszystko robię super i że jestem świetna, no ale nie dochodzi, czyli jednak coś jest nie tak... :(

Gość aaaaaaaaaaa
Wiem, że to się zdarza, ale jak długo może trwać ten "początek"? Lusesita, dużo potrzebowaliście czasu, zanim zaczęło być ok? Uwielbiam seks, nigdy nie miałam z nim problemów i boję się tego, że w końcu zacznę się go bać, bo będzie mi się kojarzył z tym, że potem mi smutno - i będzie jeszcze gorzej :(

Gość aaaaaaaaaaa
Banaczek, nie jestem mężczyzną, ale czego tu mu zazdrościć? Chyba raczej współczuć trzeba. On sam mówi, że to pewnie przyzwyczajenia i żebym się nie przejmowała, ale jak tu się nie przejmować? :( Nie chodzę z nim do łóżka tylko po to, żeby mi było dobrze. Pewnie też się martwi i pewnie też ma nadzieję, że z czasem będzie lepiej, w każdym razie nigdy mi nie dał odczuć, że jestem beznadziejna, że to moja wina itp., jest bardzo delikatny w tym temacie, to mu muszę przyznać.

Gość aaaaaaaaaaa
Lusesita, dzięki, przyda się :)

Jeśli jesteś kobietą to jeszcze raz cytuję Swoją wypowiedź: 18:50 Poraz pierwszy czytam na forum słowa kobiety, która jest przejęta swoją niedoskonałością. i stwierdzam, że jesteś SAMOTNYM BIAŁYM ŻAGLEM.

Gość ehhh a u mnie...
Banaczek, wbrew pozorom takich kobiet jest więcej... Ja myslę podobnie jak autorka tego topiku, a też jestem kobietą... Wśród jakich kobiet Ty się obracasz, że nie dostrzegasz iż są takie, które nie myślą tylko o sobie, a również o partnerze...?? :O

Napisałem WYRAŹNIE, że \"poraz pierwszy CZYTAM NA FORUM słowa kobiety\" i do tych kobiet się odnoszę. Nie do tych wśród których się obracam.

Gość aaaaaaaaaaa
No jestem chyba wybitnie przejęta, bo mój facet w ogóle nawet nie porusza tego tematu, tak jakby nie było problemu, może po prostu nie chce, żeby było mi przykro - a kiedy ja mówię mu czasami o tym, że źle mi z tym, że czuję się fatalnie, że chciałabym, żeby było mu tak cudownie jak mi jest, to się uśmiecha tylko i mnie przytula i jest po temacie, a wtedy czuję się jeszcze gorzej, bo myślę, że on zasługuje na wszystko, co najlepsze i czuję się bezsilna...

Gość czytelnicy
A "szarlotka z ogryzków" ?

Gość aaaaaaaaaaa
???