Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sindy20

thermal pro , zamówiony boje się okropnie , kto stosował ??

Polecane posty

Gość sindy20

Gość sindy20
najlepszy na swiecie spalacz tłuszczu :)

Gość sindy20
to są tabletki :)

hehe... ja stosowałam, ale mi nic nie pomógł, mimo iż niby taki świetny, wydałam 300 zł na dwie puszki i guzik. nie schudłam nawet 1 kg. o mało sie nie zabiłam tak mi serduszko po tym świństwie waliło ale... życzę zdrowia!

Gość okt
jest super jezeli sie intensywnie cwiczy uzywalam go przez 2tyg i schudlam ale to nieprawda ze nie ma efektu jojo jest boz nowu przytylam

Gość okt
jest super jezeli sie intensywnie cwiczy uzywalam go przez 2tyg i schudlam ale to nieprawda ze nie ma efektu jojo jest boz nowu przytylam

Gość sindy20
teraz to się troszke wystraszylam :) :( na mnie pewnie tez nie podziala znajac moje szczescie

Gość okt
i tzreba bardzo uwazac nie wolno przedawkowac bo mozna dostac zapasci w nocy i juz sie nie obudzic aha i jeszce jestes trup na miejscu:D jakk wypijesz alkohol przy thermalach

Gość sindy20
okt :) teraz to sie troszke wystraszylam :) kurde boje sie ze zle zrobilam zamawiajac thermal , najbardziej sie boje reakcji mojego organizmu po zazyciu pierwszej tabletki

Gość okt
ja tez sie balam ale jednak nie bylo czego nawet serce mi nie waliło a jak wzielam zwykly tussipect to prawie zemdlalam tak sie trzeslam jezeli nie przedawkujesz i nie wypijesz alkoholu to bedzie ok i cwicz bo tylko wtedy bedą efekty i jak bralam po jednej tabletce na poczatku to wogole nie chcialo mi sie jesc (niby trzeba mimo wszystko jesc przynajmniej 1000kcal) ale jak chcesz schudnąc to na poczatku nie wpychaj w siebie jedzenia na sile potem jak organizm sie przyzwyczaji to bedziesz znowu miala ochote na jedzenie ale wtedy trzeba podniesc dawke i jesc po 2 tabl

Gość sindy20
okt :) dzieki za cenne rady :) ja oczywiscie bede pisac na tym forum i jak przyjdzie przesylka z thermalem

Gość wieszzzzzz
i jak??? jakie wrazenia??

Gość Kamila_19
Hej, Ja po Thermalu straciłem 9kg:)))))))) Naprawdę polcem bo ja nie miałam żadnych skutków ubicznych. Teraz czytałam na www.thermalpro.eu że podobno wyszedł nowy thermal Pro evolution i pewnie go wypróbuje. Mam nadzieje że zadziała jak stary Thermal....no ale sie okarze.